Nike Liverpool Trainingspak 2023-2024

nike liverpool trainingspak 2023-2024

Hier het Nike Liverpool trainingspak 2023-2024 net zoals het thuisshirt deels in het rood. Het pak wordt gedragen tijdens uitwedstrijden & in de diverse competities. Wat vind je van het rode met zwarte trainingspak?

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Afbeelding bron: https://store.liverpoolfc.com/
  • Ster: Darwin Nunez

Deze is al een aantal keer voorbij gekomen tijdens de intro. Het Nike Dri-FIT trainingspak 2023/24 is heerlijk om in de sporten of om extra warmte te generen tijdens de koudere dagen. Deze gaan we zien voor de wedstrijd en wanneer spelers op de bank plaatsnemen. Je vindt in onze shop ook een nieuw Nike Liverpool shirt thuis kids 2023-2024.

We hebben drie varianten pakken: rood, zwart en grijs. De eerste zoals op de afbeelding met veel rood in het jack en de andere meer zwart. Het trainingspak dat wordt gebruikt voor de thuiswedstrijden heeft een rood jasje en een zwarte broek. Je kunt deze bestellen voor kids, heren en dames. Wil je geld besparen? Kies dan het oudere Nike Liverpool trainingspakken 2021-2022.

Nike Liverpool Trainingspak 2023-2024

De twee voetbal trainingspakken zijn ontworpen door Nike. Het logo is in het wit op de rechterborst en linkerbovenbeen geplaatst. Het logo van de club staat op hart hoogte en op de rechterbovenbeen. De sponsor van het Liverpool trainingspak is sponsor BETVICTOR die eveneens in het wit te zien is onder het club logo. Het is een zachte stof dus het pak is heerlijk voor dagelijks gebruik. Wat is nu lekkerder dan heerlijk ontspannen om de bank met een fijn trainingspak aan. Heel veel plezier met dit fantastische maar bovenal heerlijke presentatiepak.

FC Liverpool zal wedstrijden gaan spelen zoals altijd op Anfield Road. Deze zal uiteraard ook worden gedragen wanneer de club uitwedstrijden speelt in de Barclays Premier League. Het trainingspak zien we verder terug in de League Cup en de FA Cup. Wie wil nu niet hetzelfde pak als Nunez maar ook Gakpo die kort geleden is aangetrokken. De grote held van Liverpool FC is inmiddels vertrokken ook wel Steven Gerard. We gaan ook aankomend seizoen uit van de krachten van het top team dat is geformeerd. Kies hier ook het oudere Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022.

  • Voetbal trainingspakken
  • Merk: Nike
  • Club: Liverpool FC
  • Rood trainingsjack en zwarte trainingsbroek
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *