Nike Liverpool Thuisshirt 2021-2022

nike liverpool thuisshirt 2021-2022Een training of FIFA avond in het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022. Wat vinden jullie zo op het eerste gezicht van het voetbalshirt? Al jaren vinden we het thuisshirt van de club in de top 10 beste verkochte voetbalshirts. Dankzij de Nike stof gaat het shirt jaren mee.

voetbalshirts direct kopen

 • Direct naar de goedkoopste aanbieder
 • In: kinderen, vrouwen, junior en senior
 • Nike voetbalkleding

Word jij warm van Liverpool of krijg je kippenvel tijdens You’ll Never Walk Alone? Ga dan zonder na te denken voor dit shirt. Zoek je toch warmere kleding van LFC? Kies een trainingspak voor de koudere dagen. De rijke historie van Liverpool F.C. ken iedereen vandaar dat het shirt zo populair is. Het kledingmerk Nike ontwerpt het Liverpool tenue, kleding en sommige merchandise items. Welke voetballer uit de selectie is je favoriet? Laat het ons weten en wie weet krijg je het shirt gratis.

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you’ll never walk alone
You’ll never walk alone

Liverpool Football Club en Anfield

Wat moeten jullie nog meer weten over het rode shirt? Anfield Road, Liverpool is in ieder geval het podium voor het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022. Ieder seizoen worden wedstrijden in de Barclays Premier League, League cup, FA cup en Europa afgewerkt. De prachtige Engelse volksclub speelt altijd haar thuiswedstrijden in het rood. Het rode Liverpool shirt zorgt daarom ook voor de bijnaam “The Reds”. Mocht je meer willen weten over de historie, kijk dan via de Wikipedia link: Liverpool FC naar meer informatie. LFC zal een extra stap moeten zetten om in de buurt te komen van de absolute Europese top. Dat klinkt best gek als je 2 jaar geleden nog de finale van de CL hebt gehaald. We hopen wel maar successen moeten we altijd even afwachten.

Als je mocht kiezen, welke speler zie jij graag in de Liverpool selectie toegevoegd worden?

Nike Liverpool Thuisshirt 2021-2022

Een prachtige rood Liverpool shirt is al te verkrijgen vanaf €49,99 in de maten kids, heren en dames. Ontworpen door Nike en voorzien van de gangbare gekkigheid. In Nederland kennen we Nike van hardloop, voetbal, tennis en eigenlijk alle sporten kledingmerk. Mocht je vragen hebben of wil je extra info over het shirt laat het ons dat weten. Het Liverpool shirt gemaakt door Nike met verschillende ademende technologieën. Je kunt dus lekker trainen in een dergelijk shirt. Nike ontwerpt niet alleen de voetbalshirts maar ook trainingskleding. Wil je een naam achterop je shirt? Een voetbalshirt bedrukken met naam en nummer van je favoriete speler kan in sommige gevallen al gratis. Wacht even op een dergelijke actie en bespaar een hoop geld. De meest succesvolste club uit Engeland is populair overal ter wereld. Sterren als Salah, Virgil en Mané gaan weer zorgen voor een prachtige selectie. Wie weet komt er nog wel een ster bij in de selectie van Liverpool FC.

 • Naam: Liverpool FC
 • Nike voetbalkleding
 • Rood met witte accenten
 • Stadion: Anfield Road
 • Bedruk je voetbalshirt met naam en nummer
 • Los het: Liverpool FC shirt

Liverpool Voetbalshirt Met Naam

We hebben het al even gehad over de helden uit de selectie! Vind je jezelf een baas dan zou ik gewoon gaan voor je eigen naam en nummer. Je herkent de officiële bedrukking sowieso aan de Premier League logo’s in het nummer. Het thuisshirt gaan we volgend seizoen ook terug zien op Ziggo waar we kunnen genieten van de wedstrijden in de Engelse beker en Engels voetbal. Een thuisshirt kopen? Bekijk de mogelijkheden van het Liverpool voetbalshirt of denk aan een compleet tenue om verzendkosten te besparen.

 1. Kleur: rood
 2. Logo’s van sponsor en LFC
 3. Voor iedereen beschikbaar

De Liverpool shop van Voetbalshirtsdirect bevat naast het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 ook alle andere kleding. Denk ook aan items zoals sjaals, LFC dekbedovertrekken en keepersshirts. De voetbalshirts zijn altijd op voorraad en mocht je wat willen weten kan je het ons altijd laten weten. Liverpool fans vinden we overal ter wereld vandaar de populariteit van de kleding. Engels voetbal is populair en wordt dan ook overal ter wereld bekeken op tv. Het Liverpool shirt zal te zien zijn in de Premier League, FA Cup, League Cup en in Europa. Anfield Road zal weer rood kleuren wanneer The Reds aantreden in de verschillende competities. Mocht je toch nog twijfelen of wij wel de waarheid spreken? Ga naar de officiële Liverpool store en bekijk wat allemaal mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *