Bundesliga Shirts 2022-2023

Voetbalshirts Duitse Competitie | Bundesliga shirts 2022-2023

Bundesliga Shirts 2022-2023

bundesliga shirts 2022-2023Kies uit 1 van de 36 Bundesliga shirts 2022-2023 en je hebt deze morgen al in huis. De Bundesliga telt achttien teams met ieder een thuis- en uit shirt. Vanaf het jaar 1991 is het pas Bundesliga geworden. Oost- en west Duitsland werd 1 geheel wat ook één competitie betekende. Als je kampioen van Duitsland bent geworden krijgt net als in de Eredivisie een kampioensschaal uitgereikt. De topclubs in de Bundesliga zijn al jaren Bayern Munchen en Borussia Dortmund. Wij proberen altijd de populairste Bundesliga shirts 2022-2023 aan te bieden. De prijzen van de diverse voetbalshirts vergelijken wij zodat jij direct de goedkoopste kan bestellen. Wij proberen het assortiment zo up-to-date mogelijk te houden zodat je altijd een perfecte keuze kunt maken. Heb je nog vragen over de Bundesliga voetbalshirt? Laat het ons gerust weten.

I am not an expert in this field but I do try to keep up to date the Bundesliga -Merkel

Als we verder kijken naar de Bundesliga shirts 2022-2023 dan zien we vaak adidas als kledingmerk. De populairste club uit de Bundesliga is Bayern Munchen met 28 titels achter hun naam. Iedere club uit Duitsland heeft een uit- en thuis tenue. Het thuis tenue bevat te clubkleuren en het uit tenue kan ieder jaar veranderen. De Duitse club Schalke 04 wordt in Nederland vaak gevolgd omdat het dichtbij de grens ligt. Supportersverenigingen van FC Twente hebben bijvoorbeeld een nauwe band met Schalke 04. De Bundesliga is inmiddels uitgegroeid tot een top competitie in Europa. De afgelopen jaren hebben met namen FC Bayern en Dortmund laten zien tot de top van Europa te hopen. De voetbalshirts zijn in diverse maten te verkrijgen. Het is ook mogelijk om je shirt iets persoonlijker te maken met naam en nummer ;).

4 Reacties

 1. Geachte lezer,

  ik ben op zoek naar het voetbalbroekje (MT 140/152) van Bayern Munchen uit de champions league 2013-2014.
  Het is een broekje in blauw/grijze kleur met rode adidas strepen…….
  Ben al 1 week aan het serven maar broekje lijkt nergens verkrijgbaar in die maat.

  Misschien dat jullie willen helpen zoeken of weten waar dit prodcut wel te verkrijgen is.

  Alvast bedankt voor uw reactie.

  Groet, Cas Toirkens

  • Beste Cas,

   Dank voor je bericht. Het is inderdaad lastig om nog artikelen van het 2013-2014 tenue van Bayern te bemachtigen. Na een tijdje zoeken heb ik een duitste website gevonden waar je het broekje in de gewenste maat kunt bestellen en waar (naar mijn mening) ook gewoon naar Nederland wordt verzonden. De link is:

   Hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen.

   Groetjes,

   Voetbalshirtsdirect

 2. Ik ben op zoek naar een dekbedovertrek van Wolsburg. Als ik dit in Duitsland bestel dan komt er nog 20 euro aan verzendkosten bij. Is er een bedrijf in nederland die dit kan leveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *