Nike Vfl Wolfsburg Uitshirt 2023-2024

nike vfl wolfsburg uitshirt 2023-2024Je kunt hier het Nike Vfl Wolfsburg uitshirt 2023-2024 in onze fanshop! De kleding is redelijk populair maar nooit echt uitgebreid. Het is niet meer Kappa maar Nike die de kleding ontwerpt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleur: lichtgroen en groen
  • Volkswagen Arena
  • Bundesliga kleding

Een van de redenen is het feit dat de voetbalclub een groot aantal fans heeft. Deze komen zowel uit Duitsland, maar ook in Nederland. Vorig jaar waren de voetbalshirts in de top 5 te vinden van meest populaire shirts uit de Bundesliga. Je zal deze nu vooral zien tijdens alle uitwedstrijden van de club. Het opvallende van het nieuwe shirt is het kleurenpatroon.

Pubquiz vraag eenvoudig: noem 2 Nederlanders die bij de club hebben gespeeld.

Wanneer je dit voetbalshirt toevoegt aan je collectie weet je zeker dat je erg opvalt op het voetbalveld. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we de aanbieders zelf bekeken. Daarna hebben wij de goedkoopste geselecteerd. Klik hierboven dus snel door naar een van de aanbieders en zorg dat je altijd in de juiste kleding. Kies hier ook eens het oudere Nike Wolfsburg thuisshirt 2021-2022 welke erg populair is!

Nike Vfl Wolfsburg Uitshirt 2023-2024

Deze is ontworpen met een erg opvallend design. Uitshirts hebben een groene basiskleur en deze wordt afgewisseld door lichtgroene accenten. Het shirt heeft een opvallende ronde-hals welke is afgewerkt met een lichtgroen rand. Zoals we gewend zijn van de club is Volkswagen de sponsor. Het logo van het merk is prominent terug te vinden op de voorkant van het voetbalshirt en verder op het thuistenue. Op de linkerborst vinden we, zoals we gewend zijn het Wolfsburg logo en op de rechter schouder de producent en designer Nike. Ben jij dus een echte van fan de Bundesliga en gaat je hart uit naar de club, dan is deze voor jou. Ga hier ook voor het Vfl Wolfsburg shirt uit kids 2023-2024.

  • Wolfsburg Shop
  • Bundesliga & Duitse beker
  • Nike Dri-FIT Kleding
  • Seizoen 2023-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *