Nike Wolfsburg Thuisshirt 2021-2022

nike wolfsburg thuisshirt 2021-2022Koop hier het Nike Wolfsburg thuisshirt 2021-2022 eindelijk in onze fanshop. We hebben het prachtige Wolfsburg voetbalshirt maar ook veel meer kleding in het groen in onze winkel.

direct bestellen vsd

  • Bestel direct via Voetbalshop.nl
  • Kleur: Lichtgroen en wit
  • Maten: 128 cm tot XXL
  • Volkswagen Arena

Het thuisshirt staat nu zeker in de top 5 van veel verkochte Bundesliga shirts. Een Vfl Wolfsburg voetbalshirt zal te verkrijgen zijn in junior en senioren maten. Ze spelen dit seizoen voor de Champions League want ze zijn 4de geworden. Het zal een voetbalshirt extra populair maken. Ga voor wat ouders ook eens langs het Nike Vfl Wolfsburg uitshirt 2023-2024.

Wolfsburg gaat volgend seizoen weer meedraaien in de top van de Bundesliga

Wil jij als eerste het nieuwe thuisshirt? Nike is nieuw want Kappa staat niet langer op de voetbalkleding. Je gaat deze ook in de winkel kunnen bestellen. We kijken uit naar de toekomst in de Bundesliga en ze gaan ook de Duitse beker proberen te winnen. Wil je graag een voetbalshirt bedrukken? Het is mogelijk om je favoriete sterspeler achterop het thuisshirt te laten drukken inclusief rugnummer. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naar en nummer te creëren.

Nike Wolfsburg Thuisshirt 2021-2022

Het voetbalshirt is iets anders dan vorig seizoen. De schuine lichtgroene streep is vervangen door een geheel doolhof over het shirt. uiteraard zie je het logo van de hoofdsponsor Volkswagen op het shirt. Nike staat op de borst van het voetbalshirt. Op de linkerborst is het Vfl Wolsburg logo zichtbaar. Het shirt met de Dri-FIT zorgt dat de juiste lichaamstemperatuur wordt bewaard. Je zult je dus altijd fris voelen in zowel het voetbalshirt. Een voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester en slimfit ontworpen. Heel veel plezier met het voetbalshirt en heb je nog vragen dan horen wij dat graag.

  • Club: Vfl Wolsburg
  • Bundesliga en Duitse beker
  • Kledingmerk: Nike
  • Hoofdsponsor: Volkswagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *