Voetbalshop.nl | Voetbal Gigant en Partner

voetbalshop.nlJe kent Voetbalshop.nl vast wel als je van voetbal houdt. Deze speler is een van onze meest kwalitatieve partner. Je kunt hier goedkoop alle voetbalshirts en andere voetbal gerelateerde artikelen krijgen.

direct bestellen vsd

In dit artikel willen we graag uitleggen waarom je zou kunnen kiezen voor Voetbalshop. Wij zijn zelf een vergelijkingssite dus zijn dagelijks bij diverse aanbieders te vinden. Nu de belangrijkste vraag? “wat zijn nu de meest kwalitatieve aanbieders van voetbalshirts, waar een degelijk prijskaartje aan hangt?”. Vanzelfsprekend kwamen we onder andere uit bij Voetbalshop.nl met hieronder een opsomming:

Voetbalshop Kortingscode Invoeren

Heb je nou net een bestelling gedaan of artikel gekocht? Check bij het afrekenen even of je een voetbalshop kortingcode kan invoeren. Vaak heb je deze in de mail gekregen of misschien bij een eerdere bestelling. Via de button hierboven kom je direct bij de kortingscodes van Voetbalshop of de sale pagina van voetbalshop.nl. Wij proberen de kortingen op een rij te houden om het voor de voetballiefhebber zo goedkoop mogelijk te maken. Je kunt denken aan kortingen vanaf 10% maar ook 15%, 20%, 30%, 40%, 50% tot 80%. Een andere Voetbalshop kortingscode invoeren zoals gratis thuisbezorgen? Het is allemaal mogelijk. We hebben ook nog kortingen zoals €5,-, €10,- of €20,-. Iedere week vind je diverse aanbiedingen en kan je ideaal een cadeau voor hem en haar voetbal uitzoeken.

Acties en Aanbiedingen

voetbalshop magazijnopruiming

Magazijnopruiming is de bekendste van de Voetbalshop acties. Je kunt dan nog goedkoper voetbalschoenen, trainingspakken en shirts bestellen. Zie het als een black friday of BTW weg ermee achtie. Verder kan je denken aan kleding van Manchester United, Barcelona, Real Madrid, FC Bayern Munchen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er met een ruim assortiment van Eredivisieclubs. Heb je bijvoorbeeld voetbalkleding nodig voor een training? Je vindt hier tot wel 70% korting op trainingsjacks, trainingspakken, t-shirts, pre-match shirts maar ook presentatiekleding. Je kunt via “Direct bestellen” hierboven direct naar het overzicht van voetbalshop met daar de acties en aanbiedingen.

Gratis Gesigneerde Voetbalshirts

Voetbalshop staat bekent om de online acties en zoals nu een gratis gesigneerde Liverpool thuisshirt. Rondom de wedstrijd Liverpool – Everton komt er weer een winacties vanuit Liverpool. Het zijn vaak de NL sterren die je dan in de Barclays Premier League ziet. Daar komt dan een gratis shirt actie uit voort. Op Anfield is Virgil de eerste die wordt ingevuld. De verdediger is dan ook niet weg te denken uit de selectie van Klopp. Je kunt bijvoorbeeld een like aan Voetbalshirtsdirect en Voetbalshop geven om direct kans te maken. Voorgaande gratis voetbalshirts waren van Memphis, Hazard en Virgil van Dijk om een paar voorbeelden te noemen.

gratis gesigneerde liverpool thuisshirt

Jarenlange Ervaring

voetbalshop websiteVoetbalshop.nl is meer dan 15 jaar geleden begonnen en opgericht door Badge Direct BV. Zij vertegenwoordigen een groep welke al tientallen jaren pro actief bezig zijn. Denk hierbij aan het inzetten voor de sport zelf en de merchandise ervan. Door deze jarenlange ervaring en het feit dat zij het gehele proces van de internet bubbel hebben doorlopen, zijn ze tot in de puntjes gespecialiseerd in het online aanbieden en verkopen van alle voetbal gerelateerde producten in hun “voetbalshop”. De gebruiksvriendelijke website van voetbalshop is daar een bewijs van. Met één klik met je muis ben je in staat om naar het product of de categorie te gaan waar jouw persoonlijke interesses liggen, waar het bij andere websites soms wel 3 klikken duurt, wat jouw gebruiksgemak natuurlijk niet bevordert.

Voetbalshop.nl Assortiment

voetbalshop assortimentHet assortiment voetbalartikelen van Voetbalshop.nl is een van de speerpunten van deze partner. Zoals eerder vermeld zijn ze al zeer lang werkzaam in deze voetbal wereld en hebben de website in de loop der jaren uitgebreid tot een van de, zo niet DE grootste voetbalsite van Nederland. Op dit moment is Voetbalshop voor ons alleen een partner op het gebied van Voetbalshirts, trainingspakken en voetbalschoenen (wat in de toekomst vast zal veranderen). Daarnaast biedt zij ook een zeer gevarieerd assortiment aan op het gebied van bijvoorbeeld kleding en voetbal accessoires. Naast veldspelers en liefhebbers bedienen ze ook de keepers en de scheidsrechters, welke uiteraard minstens zo belangrijk zijn. Het keeper assortiment en het Scheidsrechter assortiment zit boordevol met nuttige accessoires en benodigdheden waardoor iedereen gelijk klaar is het veld op te gaan.

Prijzen en Service | Goedkoop en Online

voetbalshop garantieDe prijzen welke Voetbalshop.nl aanbiedt, zijn altijd mooi constant en liggen in een lijn met de gebruikelijke richtlijnen van de markt. Wat hier bijkomt, is dat voor deze prijs het voetbalshirt gratis wordt verzonden en wanneer deze voor 17 uur wordt besteld, je deze de volgende werkdag al in huis hebt. Heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld, of heb je toch liever een maatje kleiner, dan is ook dat geen probleem, want je kunt je shirt dan kosteloos retourneren. Ideaal toch als je spullen wilt testen thuis dan is het zo gepiept

Voetbalshop.nl Internationale Contacten

voetbalshop.nl internationale contactenTot slot, wat Voetbalshop.nl zo onderscheidt van andere aanbieders van voetbalkleding, is dat ze naast het aanbieden van de producten, ten alle tijden contacten en banden onderhouden met veel grote nationale en daarnaast ook internationale voetbalclubs. Naast deze clubs onderhouden ze ook contacten met de grootste leveranciers van voetbalproducten zoals bijvoorbeeld Nike en adidas zodat je als klant altijd de zekerheid hebt, dat je de beste kwalitatieve producten bestelt.

Naast een overzicht van de winkels, heb je ook nog eens de beste online deals tijdens de sale.

Je ziet hier bij uitgelicht een voorbeeld van de winkel. Hier vind je de nieuwste kleding en bijvoorbeeld voetbalschoenen. Een groot voordeel dat je de kleding direct kunt passen. Het bezorgen is dan weliswaar gratis en retour sturen ook maar wat een gedoe. Een beleving om niet te vergeten en daarnaast is het heerlijk om als voetballiefhebber tussen de spullen te lopen. Let wel op! Je geeft stiekem meer uit dan je wenst ;).

wintersale voetbalshop en voetbalwinkels

2 Reacties

 1. Hallo ik zal mijn eigen eerst even voorstellen, ik ben Dokus Weel en ik
  heb in 1998 een ongeluk gehad met de auto v/d baas (een Golf T.D.I. van
  3 maanden oud). En kan sindsdien niet meer lopen, wat ik veel erger vind ik kan ook
  niet meer praten. En praten was juist mijn beroep ik was uitvoerder,
  dus daarom vind ik dat verschrikkelijk. En om niet weg te kwijnen achter de Geraniums,
  doe (wat ál mijn hobby was) maar nu doe ik er meer voor het verzamelen van reclame pennen.
  Ik doe er nu meer moeite voor zoals blijkt uit deze mail.
  Nu is mijn vraag zijn jullie in het bezit ervan, ze mogen ook van Uw
  bureau zijn hoor.
  En zou U ze dan willen sturen naar :
  Dokus Weel
  Tames Visserstraat 6
  1636 XX Schermerhorn
  En als er iemand in de buurt komt, kom dan om een bakkie.
  P.S. Ik heb trouwens liever dat je in de avond komt, en neem je partner méé.
  Dan drinken we nog een borrel, een biertje of een wijntje kan ook.
  Ik ben vaak al om 3 uur, half 4 uit mijn werk. Stuurt u mij een mail als U komt? Naar :

  dokus57@hotmail.nl of liever naar de Dars
  via : Dars1.Schermerhorn@esdege-reigersdaal.nl

  M.v.g. Dokus Weel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *