Voetbalshop.nl | Voetbal Gigant en Partner

voetbalshop.nlVoetbalshop.nl is een van onze meest kwalitatieve partner. Ze staan voor het aanbieden en verzenden van alle voetbalshirts en andere voetbal gerelateerde artikelen. Iedere week vind je diverse aanbiedingen en kan je ideaal een cadeau voor hem en haar voetbal uitzoeken.

direct bestellen vsd

In dit artikel willen we graag uitleggen waarom je het beste kunt kiezen voor Voetbalshop. Onze vergelijkingssite voor voetbalshirts 2018-2019 met de belangrijkste vraag? “wat zijn nu de meest kwalitatieve aanbieders van voetbalshirts, waar een degelijk prijskaartje aan hangt”. Vanzelfsprekend kwamen we onder andere uit bij Voetbalshop.nl om de volgende redenen:

Voetbalshop Kortingscode Invoeren

Een bestellen gedaan of artikel gekocht en nu een voetbalshop kortingcode invoeren? Via onderstaand logo kom je direct bij de kortingscodes van Voetbalshop of de sale pagina van voetbalshop.nl. Bij Voetbalshirtsdirect.nl proberen we de kortingen op een rij te houden om het voor de voetballiefhebber zo goedkoop mogelijk te maken. Kortingen vanaf 10% maar ook 15%, 20%, 30%, 40%, 50% tot 80%. Een andere Voetbalshop kortingscode invoeren zoals gratis thuisbezorgen? Uiteraard ook kortingen zoals €5,-, €10,- of €20,-.  Ga hieronder naar de shopkorting en kortingscodes van Voetbalshop.nl.

Acties en Aanbiedingen

Voetbalshop acties en aanbiedingen met nu de geweldige actie magazijnopruiming. De populairste actie is de goedkope voetbalschoenen in de shop. Je kunt verder denken aan voetbalshirts van Manchester United, Barcelona, Real Madrid, FC Bayern Munchen. Ook voetbalkleding van AS Monaco, Eredivisieclubs en ga maar door. Voetbalkleding nodig voor een training? Tot wel 70% korting op trainingsjacks, trainingspakken, t-shirts, pre-match shirts maar ook presentatiekleding. Ga via onderstaande afbeelding direct naar het overzicht van voetbalshop acties en aanbiedingen met de naam magazijnopruiming.

voetbalshop magazijnopruiming

Gratis Gesigneerde Voetbalshirts

Voetbalshop staat bekent om de online acties en zoals nu een gratis gesigneerde Liverpool thuisshirt. Rondom de wedstrijd Liverpool – Everton komt er weer een winacties vanuit Liverpool. Georginio Wijnaldum is bezig met een geweldig seizoen in de Barclays Premier League. Op Anfield is Wijnaldum de eerste die wordt ingevuld. De aanvallende middenvelder scoorde al tegen onder andere Manchester City, Arsenal en Chelsea. Ga via de afbeelding naar Voetbalshop en like Voetbalshirtsdirect en Voetbalshop om kans te maken. Voorgaande gratis voetbalshirts waren van Memphis, Hazard en Virgil van Dijk om een paar voorbeelden te noemen.

gratis gesigneerde liverpool thuisshirt

Voetbalshop.nl Jarenlange Ervaring

voetbalshop websiteVoetbalshop.nl is meer dan 15 jaar geleden begonnen en opgericht door Badge Direct BV. Zij vertegenwoordigen een groep welke al tientallen jaren pro actief bezig zijn. Denk hierbij aan het inzetten voor de sport zelf en de merchandise ervan. Door deze jarenlange ervaring en het feit dat zij het gehele proces van de internet bubbel hebben doorlopen, zijn ze tot in de puntjes gespecialiseerd in het online aanbieden en verkopen van alle voetbal gerelateerde producten in hun “voetbalshop”. De gebruiksvriendelijke website van voetbalshop is daar een bewijs van. Met één klik met je muis ben je in staat om naar het product of de categorie te gaan waar jouw persoonlijke interesses liggen, waar het bij andere websites soms wel 3 klikken duurt, wat jouw gebruiksgemak natuurlijk niet bevordert.

Voetbalshop.nl Assortiment

voetbalshop assortimentHet assortiment voetbalartikelen van Voetbalshop.nl is een van de speerpunten van deze partner. Zoals eerder vermeld zijn ze al zeer lang werkzaam in deze voetbal wereld en hebben de website in de loop der jaren uitgebreid tot een van de, zo niet DE grootste voetbalsite van Nederland. Op dit moment is Voetbalshop voor ons alleen een partner op het gebied van Voetbalshirts, trainingspakken en voetbalschoenen (wat in de toekomst vast zal veranderen). Daarnaast biedt zij ook een zeer gevarieerd assortiment aan op het gebied van bijvoorbeeld voetbalschoenen, voetbalkleding en voetbal accessoires. Naast veldspelers en liefhebbers bedienen ze ook de keepers en de scheidsrechters, welke uiteraard minstens zo belangrijk zijn. Het Keeper assortiment en het Scheidsrechter assortiment zit boordevol met nuttige accessoires en benodigdheden waardoor iedereen gelijk klaar is het veld op te gaan.

Prijzen en Service | Goedkoop en Online

voetbalshop garantieDe prijzen welke Voetbalshop.nl aanbiedt, zijn altijd mooi constant en liggen in een lijn met de gebruikelijke richtlijnen van de markt. Voor de voetbalshirts 2018/2019 welke bij ons zijn opgenomen in de prijsvergelijkingstabellen, is de prijs meestal €84.99. Wat hier bij komt, is dat voor deze prijs het voetbalshirt gratis wordt verzonden en wanneer deze voor 17 uur wordt besteld, je deze de volgende werkdag al in huis hebt. Heb je per ongeluk de verkeerde maat besteld, of heb je toch liever een maatje kleiner, dan is ook dat geen probleem, want je kunt je shirt dan kosteloos retourneren.

Voetbalshop.nl Internationale Contacten

voetbalshop.nl internationale contactenTot slot, wat Voetbalshop.nl zo onderscheidt van andere aanbieders van voetbalkleding, is dat ze naast het aanbieden van de producten, ten alle tijden contacten en banden onderhouden met veel grote nationale en daarnaast ook internationale voetbalclubs. Naast deze clubs onderhouden ze ook contacten met de grootste leveranciers van voetbalproducten zoals bijvoorbeeld Nike en adidas zodat je als klant altijd de zekerheid hebt, dat je de beste kwalitatieve producten bestelt.

2 Reacties

 1. Hallo ik zal mijn eigen eerst even voorstellen, ik ben Dokus Weel en ik
  heb in 1998 een ongeluk gehad met de auto v/d baas (een Golf T.D.I. van
  3 maanden oud). En kan sindsdien niet meer lopen, wat ik veel erger vind ik kan ook
  niet meer praten. En praten was juist mijn beroep ik was uitvoerder,
  dus daarom vind ik dat verschrikkelijk. En om niet weg te kwijnen achter de Geraniums,
  doe (wat ál mijn hobby was) maar nu doe ik er meer voor het verzamelen van reclame pennen.
  Ik doe er nu meer moeite voor zoals blijkt uit deze mail.
  Nu is mijn vraag zijn jullie in het bezit ervan, ze mogen ook van Uw
  bureau zijn hoor.
  En zou U ze dan willen sturen naar :
  Dokus Weel
  Tames Visserstraat 6
  1636 XX Schermerhorn
  En als er iemand in de buurt komt, kom dan om een bakkie.
  P.S. Ik heb trouwens liever dat je in de avond komt, en neem je partner méé.
  Dan drinken we nog een borrel, een biertje of een wijntje kan ook.
  Ik ben vaak al om 3 uur, half 4 uit mijn werk. Stuurt u mij een mail als U komt? Naar :

  dokus57@hotmail.nl of liever naar de Dars
  via : Dars1.Schermerhorn@esdege-reigersdaal.nl

  M.v.g. Dokus Weel.

  • Beste Dokus Weel,

   Hartelijk dank voor je mooie bericht! Wij vinden het ook verschrikkelijk!

   We zullen privé contact opnemen als we Voetbalshirtsdirect pennen krijgen!

   Met vriendelijke groet,

   Johan Kwakernaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *