adidas Manchester United Trainingspak 2023-2024

adidas manchester united trainingspak 2023-2024Het adidas Manchester United trainingspak 2023-2024 is speciaal ontworpen voor de Europese en competitie wedstrijden. Je ziet Tezos als sponsor en deze kan ook nog een keer worden bedrukt met nummer en initialen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senioren
  • Sterspeler: Rashford en Antony
  • adidas voetbalkleding

Het unieke Manchester United witzwartblauwe trainingspak 2023/24 gaan we zien tijdens de Champions League. In onze voetbalshop hebben we natuurlijk ook het adidas Manchester United 3de Europese shirt 2023-24 en de andere kleding. Deze is uniek omdat het een bijzondere kleuren combi heeft. Je kunt hierboven direct naar de goedkoopste aanbieder.

Deze is bijna uitverkocht bij de aanbieders maar zal zeker nog wel te verkrijgen zijn. Wil jij net als Martinez, Rashford of Fernadez ook in dit prachtige trainingspak op de training verschijnen? Het adidas trainingspak Manchester United bedrukken. Voor €4,95 heb je een onofficiële bedrukking. Een prachtige donkerrood trainingspak is te verkrijgen in diverse maten voor jong en oud.

adidas Manchester United Trainingspak 2023-2024

Het adidas pak wordt in zijn volledigheid adidas Manchester United Trainingspak woven Europees 2023/24 genoemd. Deze is gemaakt van 100% polyester met een perfecte pasvorm. Het voetbal trainingspak bestaat uit een anthem trainingsjack en het trainingsbroek. Een adidas trainingspak is zoals we inmiddels weten Clima-cool ontworpen. Een perfecte pasvorm en een luchtig gevoel is waar Clima-cool voor staat.

Let op! De trainingsbroek is aan de onderkant strak om warmte vast te houden tijdens koudere avonden. Elastiek is te vinden aan de uiteinden van de mouwen en broek. Deze is echt op de markt gekomen voor de echte voetballiefhebber. Je kunt daarnaast ook eens langs een Marcus Rashford 10 United thuisshirt 2020-2021. Kies de kleding die bij je past. Volg ons via de Sociale kanalen om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *