adidas Real Madrid Regenjas 2023-2024

adidas real madrid regenjas 2023-2024Koop hier de adidas Real Madrid regenjas 2023-2024 in onze fanshop. Een jack wordt gezien als de adidas Real Madrid jas thuis. De andere Real Madrid producten uit deze lijn zijn het Real Madrid thuisshirt of een compleet voetbaltenue.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Windrunners & jacks
  • Kleur: zwart met wit

Je kunt deze winterjas direct bestellen en is een prachtig exemplaar. In dit geval is het niet echt een regenjas maar meer een stevige winterjas. Een windrunner / jack is een eerbetoon aan de koninklijke club. Deze straalt wel stijl en elegantie uit met de prachtige zwarte kleuren en witte accenten. De elegante look zien we terug door een ideale pasvorm en mooie uitstraling. Kies hier ook het Real Madrid Benzema thuisshirt 2021-2022.

De jassen of windjacks zijn met zijn adidas ontwerp voorzien van de bekende Clima-cool technologie. Clima-cool zorgt voor een perfecte temperatuur in de winterjas. De Real Madrid zwarte jas is gemaakt van 100% polyester. Een prachtige winterjas geschikt voor jong en oud. Liever een trainingsbroek en een minder warme jas dan kan je kijken bij het adidas Real Madrid wit zwart trainingspak 2019-20.

adidas Real Madrid Regenjas 2023-2024

De adidas jack Real Madrid 2023/24 is voorzien van de bekende adidas uitstraling. Op een winterjas mag het logo natuurlijk niet ontbreken en is deze voorzien van de bekende adidas strepen. De horizontale lijnen zorgen voor een perfecte pasvorm en mooi uitstraling van het geheel. Op de linkerborst zie je het Real Madrid clublogo. Een prachtige winterjas met een afneembare capuchon. Zoek je dus kleding voor de koudere dagen dan is deze echt iets voor jou. Bestel hem snel voor kinderen en senioren want op is op.

  • Winterjassen en kleding
  • Koninklijke zwarte jassen
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *