Manchester United Regenjas 2017-2018

manchester united regenjas 2017-2018De Manchester United regenjas 2017-2018 in te verkrijgen als voetbal jas in onze voetbalshop. Het is even kijken of het Nederlandse publiek zit te wachten op voetbal regenjassen. Het totaal overzicht van de in onze categorie voetbal regenjas. In de Manchester United shop ook andere jassen.

direct bestellen vsd

In: junior, dames en senioren maten
Water en wind bestendig
Manchester United Fanshop

Een prachtig Manchester United regenjas 2017-2018 is een goed alternatief om je te beschermen tegen wind en regen. Je kunt dus in het stadion zitten met een Manchester United jas aan. De poncho is natuurlijk ook als extra bescherming voor het adidas Manchester United shirt thuis kids 2020-21 of ouder Manchester United uitshirt 2019-2020. Wens je deze prachtige Manchester United regenjas? Bestel de voetbal jassen in onze shop.

Manchester United Regenjas 2017-2018

De Manchester United regenjas 2017-2018 is ideaal om plaats te nemen in Old Trafford als je niet beschut zit. Het betreft officieel product en is dus ideaal over het originele voetbalshirt. Beschikbaar in de maten: kids, kinderen, dames en S tot XXL. Shop vandaag nog het fantastische jack in de kleur rood.

  • Jassen
  • Kleur: Grijs en zwart
  • Voetbalkleding
  • Manchester United FC

We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd en horen graag welke je wenst te bestellen. De plastic Poncho of voetbal gadgets zijn alleen te bestellen via Unisportstore of neem contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *