Arsenal Regenjas 2018-2019

arsenal regenjas 2018-2019De Arsenal regenjas 2018-2019 is qua uiterlijk vergelijkbaar met het Arsenal shirt en nu in onze Arsenal shop. Het trainingsjack, windrunner of jas is ieder jaar erg in trek bij de Arsenal fans. Shop snel de Arsenal trainingskleding.

direct bestellen vsd

  • Outlet jassen
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Puma trainingskleding
  • Arsenal Fanshop

Niet alleen vanwege het mooie ontwerp, maar ook omdat het jack vaak gedragen wordt in het najaar als jas of als vest. Ook zijn dit jaar het Arsenal thuisshirt 2020/21 en het adidas Arsenal trainingspak 2020-21 erg in trek.

Arsenal Regenjas 2018-2019

De Arsenal windrunner is uitgekomen met de rode kleuren. We kenne de kleuren van het thuistenue 2016-2017. Afgelopen seizoen waren meerdere regenjassen beschikbaar maar nu is gekozen voor 1 variant. Volg je de Premier League dus op de voet en is Arsenal jouw club, klik dan snel door voor het nieuwe Arsenal regenjas 2018-2019. Shop snel de Arsenal trainingskleding. In de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl ook de prijzen van de regenjas kids 2018-2019. Sinds de jassen en windrunners zijn uitgekomen zal velen van verkocht en de verwachting is ook dat dit gedurende het seizoen zal aanhouden.

Puam Arsenal Jack 2018/2019

Het Puma Arsenal jack 2018/2019 is voorzien door Puma van een mooie hoge kraag. Dit komt goed uit wanneer het najaar en de winter beginnen om zo regen en wind tegen te houden. De rits is ook erg soepel en kwalitatief en tevens ontworpen in de rode kleur. Het logo van Arsenal is natuurlijk zichtbaar met de Sponsor Fly Emirates eronder. Over de gehele schouders en de mouwen is de gouden kleur terug te vinden en steekt op deze manier mooi af van de diep rode kleur. Het trainingsjack ontworpen met de Dry-Cell techniek van Puma. Hierdoor blijft je lichaamstemperatuur constant voor een betere sportervaring. Het jasje zal door de spelers gedragen worden voor en na de uitwedstrijden in de Premier League en tijdens de voetbalwedstrijden op Europees niveau. Maak dus vandaag nog je trainingstenue van Arsenal compleet met het nieuwe Arsenal regenjas 2018-2019.

Arsenal Trainingsjack

  • Arsenal Fanshop
  • Competitie: Premier League
  • Trainingstenues
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *