Arsenal Shirt

arsenal shirtKoop hier een FC Arsenal shirt thuis 2021-2022. Je hebt naar het thuisshirt ook een uitshirt en 3e voetbalshirt. We zijn dan ook benieuwd naar de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium. The Gunners staan nog niet helemaal lekker. Daarnaast zijn ze te zien in Barclays Premier League. Wil je net als Smith Rowe en Lacazette het thuisshirt? Bedruk deze dan met naam en nummer.

direct bestellen vsd

Arsenal Football Club met de bijnaam The Gunners staat al jaren in de top 10 voetbalshirts. De populariteit van Arsenal FC zakt iets maar nu hebben ze de FA cup gewonnen. Scoor bij ons ook een adidas Arsenal FC shirt thuis lange mouwen.

+ Voetbalclub: Arsenal FC

+ In: kids, junior, kinder en senior

+ Stadion: Emirates Stadium

+ Arsenal Football Club / The Gunners

De FA Cup in 2020 is de laatste gewonnen prijs van de club. Het adidas Arsenal thuisshirt 2020-2021 en voetbalkleding zal gedragen worden in de Barclays Premier League, League Cup en FA Cup. Deze zien we over heel de wereld terug en is populair in Engeland. Arsenal voetbalshirts komen vaak als 1 van de eerste op de markt. adidas voetbalkleding is voorzien van Clima-cool technologie voor een heerlijk voetbalklimaat. De kleding en voetbalshirts zijn te verkrijgen voor jeugd, baby’s, kinderen, dames en senioren. The Gunners gaan al tijden mee wat de voetbalkleding populair maakt. Ga ook voor trainingskleding, t-shirts, trainingspakken en merchandise.

Arsenal Shirt 2021/2022

De kleding is ontworpen met de bekende kleuren. Het thuisshirt heeft uiteraard de rode kleur met witte accenten. Een voetbalshirt bedrukken met officiële bedrukking? Populaire namen achterop het shirt zijn Martin Ødegaard, Xhaka, Saka en Lacazette. Waar komt de naam The Gunners vandaan? De club is opgericht in een arbeidersbuurt met spelers uit een wapenfabriek.

Populaire voetbalkleding in de Arsenal FC shop:

  1. Arsenal FC thuisshirt (Saka)
  2. Uitshirt / 3e shirt
  3. Keeperskleding
  4. Hoodie / truien en Anthem jacket
  5. Trainingspakken Gunners
Het Emirates Stadium kan wekelijk rekenen op ruim 60.000 supporters in het shirt. Op de voorkant vinden we hoofdsponsor Fly Emirates.

We beginnen de Arsenal FC Geschiedenis met de oprichting. De oprichting vond plaats eind 1886. Je kunt dus wel zeggen dat het een oude club is. Rood en wit zijn al jaren de clubkleuren. Highbury was de thuishaven voordat het Emirates Stadium werd gebouwd. Wat ontbreekt er nog voor prijs bij Arsenal FC? Ze hebben nog nooit de UEFA UEFA Champions League gewonnen. Welke record heeft Arsenal in de Premier League? Het langst onafgebroken in de Premier League gespeeld (sinds 1919). 
Je hebt naar dit shirt ook Arsenal retro shirts, trainingsshirts, presentatiepakken en trainingspakken? Shop ze bij www.voetbalshirtsdirect.nl. We wensen je veel plezier met de Arsenal voetbalkleding.

  • Oprichting: 1886
  • koninklijke wapenfabrieken Royal Arsenal
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Arsenal.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *