Home » Voetbalshirt » Arsenal Shirt

Arsenal Shirt

arsenal shirtIn het rood met wit een Arsenal shirt 2018/19. De voetbalshirts in onze voetbalshop bestaande uit het thuisshirt, uitshirt en 3e voetbalshirt 2018-2019. We zijn benieuwd naar de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium. The Gunners hebben een nieuwe coach en gaan minimaal voor een League Cup of FA Cup winst. Daarnaast zijn ze te zien in Barclays Premier League en misschien wel de Europa League. Wil je net als Mesut Özil, Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang en Lacazette het thuisshirt? Bedruk deze dan met naam en nummer.

Arsenal Football Club met de bijnaam The Gunners staat al jaren in de top 10 voetbalshirts 2018-2019. De populariteit van Arsenal FC zakt wel en dat komt omdat geen prijzen worden gewonnen. Scoor bij ons ook een adidas Arsenal FC shirt thuis lange mouwen 2019-20.

+ Overzicht: Arsenal FC

+ In: kids, junior, kinder en senior

+ Stadion: Emirates Stadium

+ Arsenal Football Club / The Gunners

De FA Cup in 2015 is de laatste gewonnen prijs van de club. Het Arsenal thuisshirt 2018-2019 en voetbalkleding zal gedragen worden in de Barclays Premier League, League Cup, FA Cup en Champions League. Het Arsenal shirt 2018/19 zien we over heel de wereld en is populair in Engeland. De grote club mist alleen nog prijzen. Arsenal voetbalshirts komen vaak als 1 van de eerste op de markt. Puma voetbalkleding voorzien van Dry-cell technologie voor een heerlijk voetbalklimaat. De kleding en voetbalshirts zijn te verkrijgen voor jeugd, baby’s, kinderen, dames en senioren. The Gunners gaan al tijden mee wat de voetbalkleding populair maakt. Shop hieronder het Arsenal shirt 2018/19, trainingskleding, t-shirts, trainingspakken en merchandise.

arsenal thuisshirts 2018-19

direct bestellen vsd

Arsenal Shirt 2018/19

Puma Arsenal Voetbalshirts ontworpen met de bekende kleuren. Het thuisshirt heeft uiteraard de rode kleur met witte accenten. Een voetbalshirt bedrukken met officiële bedrukking? Populaire namen achterop het shirt zijn Mesut Özil, Aubameyang en Lacazette. Waar komt de naam The Gunners vandaan? De club is opgericht in een arbeidersbuurt met spelers uit een wapenfabriek. Het Emirates Stadium kan wekelijk rekenen op ruim 60.000 supporters in het Arsenal shirt 2018/19. Op de voorkant van het Puma Arsenal thuisshirt 2018-19 vinden we hoofdsponsor Fly Emirates. Een thuisshirt, uitshirt of 3e shirt? Shop ze in onze voetbalshop en Arsenal shop.

Populaire voetbalkleding in de Arsenal FC shop:

  1. Arsenal FC thuisshirt (Özil en Aubameyang)
  2. Uitshirt / 3e shirt
  3. Keeperskleding
  4. Hoodie / truien en Anthem jacket
  5. Trainingspakken Gunners

We beginnen de Arsenal FC Geschiedenis met de oprichting. De oprichting vond plaats eind 1886. Je kunt dus wel zeggen dat het een oude club is. Rood en wit zijn al jaren de clubkleuren. Highbury was de thuishaven voordat het Emirates Stadium werd gebouwd. Wat ontbreekt er nog voor prijs bij Arsenal FC? Ze hebben nog nooit de UEFA UEFA Champions League gewonnen. Welke record heeft Arsenal in de Premier League? Het langst onafgebroken in de Premier League gespeeld (sinds 1919). Puma zorgt inmiddels voor de voetbalkleding van de oude club. Goedkope voetbalshirts 2018-2019 kopen? Bekijk dan het trainingsshirt of presentatieshirt. Trainingskleding kopen? Shop de voetbal trainingspakken Arsenal. Arsenal retro shirts, trainingsshirts, presentatiepakken en trainingspakken? Shop ze bij www.voetbalshirtsdirect.nl. We wensen je veel plezier met de Arsenal voetbalkleding.

  • Oprichting: 1886
  • koninklijke wapenfabrieken Royal Arsenal
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Arsenal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *