AC Milan Shirt

ac milan shirtHet AC Milan shirt 2023-2024 ook wel thuisshirt van de succesvolste club uit de Serie A. In het midden nog steeds Emirates Fly Better. De Rossoneri zal de thuiswedstrijden afwerken in San Siro met het prachtige voetbalshirt in het zwart met rood. Stadio Giuseppe Meazza zoals het stadion ook heeft voor de Italiaanse competitie en Coppa Italia.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl

Waar komen de kleuren vandaan? “Red, because we’re going to be a team of devils and black, fear to our opponents”. Shop het fantastische voetbalshirt hierboven. Zoek je specifiek het thuisshirt met vrouwelijk pasvorm? Klik dan door naar een AC Milan rood zwart thuisshirt vrouwen 2019-20.

+ AC Milan voetbaltenues

+ Puma Dry-cell technologie

+ Beschikbaar in: kids en senioren

De zwarte en rode banen maken het AC Milan shirt 2023-2024. Het voetbalshirt zal altijd populair blijven door de successen van de club uit Milaan. Rood en zwart zijn de kleuren sinds 16 december 1899 dus de oprichting. Angst aan jagen was het doel van de kleuren. Het nieuwe voetbalshirt van de Rossoneri te zien naast de Serie A in de Coppa Italia. San Siro / Stadio Giuseppe Meazza is natuurlijk niet weg te denken uit de voetbalgeschiedenis. De banen waren vorig jaar wat dunner dan aankomend seizoen. Kledingmerk Puma voegt altijd iets extra’s toe. De banen stoppen aan de onderkant of andere Puma op de mouwen. Een club om van de houden maar ook het Milaan tenue is fantastisch. Met voetbal trainingspakken op plaats 1 met shirts tussen het Sevilla Atletico shirt en Leicester City shirt.

  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza
  • Kleuren: zwart en rood
  • Bijnaam: Rossoneri
  • Oprichting: 16 december 1899

AC Milan Shirt 2023-2024

Deze met een Rossoneri logo op de linkerborst en Puma aan de andere kant. In het midden vinden we Emirates Fly Better zoals we al jaren zien. Het contract loopt tot 2025 dus we kunnen blijven genieten van de maatschappij. Inmiddels is de club 19x kampioen geworden waar de ster boven het logo voor staat. Afgelopen seizoenen zagen we soms ook een vintage badge. Op de afbeelding is al te zien dat de Italiaanse vlag is verwerkt in de kraag. De kleuren groen, wit en rood maken de vlag. Hiernaast en hierboven, foto’s van het nieuwe AC Milan thuisshirt. De nieuwe tenues en trainingspakken in onze store met Dry-Cell technologie. Shop voordelig de voetbalkleding, trainingskleding en meer in onze shop.

De maten, kwaliteit en kleuren hebben we inmiddels genoemd. In de voetbalshop vind je de prijzen vanaf €24,95 voor mini. Het AC Milan shirt betreft het officiële voetbalshirt. Puma voetbalkleding is in trek en zeker van clubs uit de Serie A (Italië). Officiële bedrukking op het shirt? Kies een Leao of Zlatan shirt of met eigen naam en nummer. Gratis verzending boven de €70,00 blijft van kracht op alle artikelen. Het AC Milan thuisshirt kopen als cadeau of voor jezelf? Een prachtig voetbalshirts van een geweldige club. Kies hier ook het nieuwste Puma AC Milan shirt thuis vrouw 2023-2024.

Top producten in de AC Milan fanshop:

  1. AC Milan trainingspak
  2. Puma thuisshirts
  3. Trainingsjack / hoodie en trui
  4. Sporttassen
  5. Uitshirt en 3e voetbalshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *