Nike FC Barcelona Sokken Voetbal Thuis 2023-24

nike fc barcelona sokken voetbal thuis 2023-24Je kunt hier de Nike FC Barcelona sokken voetbal thuis 2023-24 kopen. Ze bestaan uit een linker en rechtersok. Je kunt ze dus nog beter aankrijgen in de voetbalschoenen. De sokken zijn beschikbaar vanaf maat 26 tot 50. Daartussen hebben ze per 4 maten een sok.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten 26-30, 31-35 enzo
  • Rood met wit

Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal met alvast de nieuwste thuiskousen. Dit is toch wel een belangrijk onderdeel van het thuistenue. Het is daarnaast ook het goedkoopste onderdeel en bijna gratis als je een compleet thuistenue in 1x besteld. Je kunt ook kiezen om het Nike Barca blauw voetbalshort thuis 2020-21 te bestellen. Deze is bijna hetzelfde als dit seizoen. Het is aan jou om dus lekker te combineren en de juiste prijs de krijgen.

Nike FC Barcelona Sokken Voetbal Thuis 2023-24

Je kunt dus de kousen ook los bestellen als het wat kouder wordt straks. Ideaal in je voetbalschoenen maar ook lekker om los te dragen. Ik heb ze bijvoorbeeld wel eens op de bank aan. Lekker warm en ideaal om op de bank mee te hangen. Zoek je straks voor kerst en sinterklaas nog meer artikelen? Je kunt bijvoorbeeld het Nike Barcelona tenue thuis kids 2023-2024 compleet bestellen. We wensen je veel plezier met de nieuwste kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *