Nike Barcelona Tenue Thuis Kids 2023-2024

nike barcelona tenue thuis kids 2023-2024

Scoor hier het Nike Barcelona tenue thuis kids 2023-2024. Ga je met je kind naar Camp Nou? Deze mag dan niet ontbreken. Je krijgt dus het thuisshirt, voetbalshort en kousen in 1. Spotify pronkt weer in het midden. Te zien in La Liga, in de Champions League en Copa del Rey. Wat vind je van het complete tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Spotify in het midden

Hier kan je direct het tenue bestellen met standaard pasvorm. Een verleden waar je u tegen zegt en vorig jaar nog kampioen geworden van La Liga. Zoek je een tenue voor de kleinere onder ons? We hebben ze in alle soorten en maten. Je kunt hier direct naar Nike Barcelona tenue minikit baby 2023-2024. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

Pubquiz vraag eenvoudig: wanneer won de club voor het laatste de Champions League?

Nike is al jaren de kledingsponsor maar ook Spotify voor het 2de jaar in het midden. De kernwoorden van de kleurencombinatie is een fijn voetbalgevoel creëren door het kledingmerk. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar de andere 2 shirts van de club. We weten zeker dat Nike tot 2025 de wedstrijdkleding en trainingskleding zal ontwerpen. Je kunt nu de thuisshirts, tenues en voetbal trainingspakken bestellen in onze winkel. Kies hier ook het Nike Barcelona thuistenue 2023-2024.

Nike Barcelona Tenue Thuis Kids 2023-2024

FC Barcelona heeft de thuistenues voor kinderen maar ook voor de jonge fans. Je kunt ook een los thuisshirt, uitshirt of 3e shirt bestellen. Ook in een bedrukking mogelijk achterop het voetbalshirt. We zien veel Lewandowski en de Jong varianten. Altijd leuk om met een gepersonaliseerd shirt rond te lopen. De mouwen en schouders zijn rood net zoals de kousen. We hebben in de shop daarnaast ook vlaggen, sjaals en meer merchandise. Ga los en kies de kleding van deze populaire club.

  • Voetbalclub: FC Barcelona
  • Clubkleuren: blauw & rood
  • Stadion: Camp Nou
  • Nike voetbalkleding
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *