Voetbalreizen Vergelijken

voetbalreizen vergelijkenJe kunt bij ons voetbalreizen vergelijken of losse wedstrijdtickets kopen! Een voetbaltrip voor 2023 kan je eenvoudig hieronder boeken bij onze partner Voetbalreizenxl.nl of mail ons voor een goeie deal :). Je hebt in 4 stappen een weekend van je leven samengesteld.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalreizenxl.nl
 • Kaarten, hotel en vervoer
 • Zitplaatsen naast elkaar

In onze categorie voetbalweekenden bieden we trips naar Spanje, Duitsland en bijvoorbeeld een voetbalreis Engeland aan. Je kunt verder ook uit alle andere denkbare competities kiezen :). Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor grote groepen. Het is eenvoudig om voor bijvoorbeeld voor 2 personen in 4 stappen de trip van je leven samen te stellen.

voetbalreizen vergelijken

Je hebt een compleet verzorgde voetbalreis naar Engeland inclusief wedstrijdtickets, hotel en vervoer. Via de button hierboven kom je bij onze aanbieder met de beste prijs. Je vindt onderaan nog een top 3 voetbalreizen naar Engeland met de clubs Arsenal, Liverpool en Manchester United uitgelicht.

Waar vind ik de goedkoopste voetbalweekend weg

Ben je een echte voetballiefhebber dan wil je de sfeer ook wel een keer in het stadion proeven. Mocht je de kans krijgen bezoek dan eens FC Barcelona of Real Madrid. Je vindt de trip naar Barca via voetbalreizen Barcelona. In de top 10 voetbalreizen staat ook Borussia Dortmund omdat het een grote club dichtbij huis is. Ben je meer een Schalke 04 fan dan kan dat natuurlijk ook.

Wat kan je verwachten van een voetbaltrip?

 1. Wedstrijdkaarten naar elkaar
 2. Vervoer naar de betreffende stad en land
 3. Overnachting in een hotel

Boek je een voetbalreis dan ontvang je officiële voetbaltickets, overnachting en vervoer naar het betreffende land. Als we kijken naar Engeland dan kan je ook nog kiezen om met de Ferry te gaan. Een voetbaltrip is toch een uitje welke op nummer 1 staat bij iedere voetbalvereniging. Je kunt een voetbalreis helemaal compleet maken met de nieuwste voetbalshirts. Wij doen online een prijscheck zodat jij niet teveel hoeft te betalen.

Voetbalreizen Arsenal FC Vergelijken

arsenal shopVergelijk hier de voetbalreizen naar Arsenal FC inclusief wedstrijdtickets, overnachtingen en reis. Een bezoek aan het Emirates Stadium is een unieke beleving.

+ Arsenal voetbalreizen
+ Stadion: Emirates Stadium

Je kunt ze goedkoop boeken als er aanbiedingen of hoge kortingen voordoen op overnachtingen en tickets. Bezoek Londen en je hebt de populairste voetbalreizen naar Engeland al te pakken.

Vergelijk hier een Trip naar Liverpool FC

voetbalreizen liverpoolJe kunt hier een trip naar LFC boeken. Het heeft een geweldige sfeer op Anfield. We zien op televisie al vaak de sfeer met “you never walk alone”. Een wedstrijd Liverpool bijwonen kan al voor een goedkope online prijs.

+ Liverpool voetbalreizen

Wil je liever losse voetbaltickets? Of populaire wedstrijden bezoeken? Je kunt terecht bij Voetbaltravel voor een goedkope wedstrijd of acties en aanbiedingen.

Voetbalreizen Manchester United Vergelijken

manchester united shirtVoetbalreizen Manchester United vergelijken voor een goedkope prijs. Old Trafford een geweldig stadion en met vliegtuig is te bereiken.

+ Manchester United voetbalreizen
+ Stadion: Old Trafford

Ideaal want de complete voetbalreizen Manchester United zijn inclusief vervoer. Een rijke spelers historie zoals Beckham, Giggs, Scholes, Rooney, Cristiano Ronaldo, Stam en Edwin van der Sar.

Voetbalreizen Vergelijken

Een andere benaming is voetbalontour met trips naar Liverpool, Barcelona en ga zo maar door. We hebben ook een bijzondere voetbalreis naar Newcastle United omdat het voetbal gevoel al begint aan boord van de ferry. Wij werken samen met de meest betrouwbare en goedkoopste voetbalreizen aanbieders zodat jij zonder zorgen op weg kunt en voetbal reizen of wedstrijdtickets eenvoudig kunt bestellen.

 • 5 sterren beoordeling met een 9
 • Altijd zitplaatsen naast elkaar
 • Leuke tips van restaurantjes en kroegen
 • Persoonlijk advies
 • Perfecte Voetbalreizen op Maat