Voetbalreis Manchester United FC

voetbalreis manchester united fcVanaf een bedrag van €89 euro per persoon kan een voetbalreis Manchester United FC worden beleefd. Je kunt de voetbalreizen richting Man U bezoeken in combinatie met een tocht in Old Trafford.

direct bestellen vsd

,

 • Direct naar Voetbalreizen.com
 • Tickets vanaf 89,-
 • Bezoek Old Trafford
 • Vervoer: vliegtuig, auto en ferry

Je boekt direct een ervaring op Old Trafford die je nooit meer zal vergeten. De trip staat daarom in de top 10 voetbalreizen. De prijzen voor de Barclays Premier League liggen lager bij voetbalreizen.com. Je kunt eventueel ook bij aanbieder voetbaltravel terecht mocht voetbalreizen.com niks kunnen betekenen.

Ga ook eens langs The National Football Museum, Albert Square en Town Hall

De voetbalreizen staan al jaren bekent als populaire. Wil je een 2-daagse reis naar Old Trafford tijdens het Champions League duel? Dit is vaak iets prijziger dan een wedstrijd in de Premier League. Het is natuurlijk prachtig om nu een bezoek te brengen aan Manchester United. Je ziet hier alle sterren aan het werk maar ook Erik ten Hag volgend seizoen. Deze worden geboekt met de ferry, eigen vervoer of met het vliegtuig.

Voetbalreis Manchester United FC

voetbalreis manchester unitedEen goedkope voetbalreis is heel eenvoudig te regelen bij onze aanbieders. Uiteraard wordt de voetbalreis Manchester United FC volledig verzorgd met vliegtickets, stadiontickets naast elkaar en minimaal een 3 sterren hotel. Voetbalreizen Manchester United zijn een geweldige belevenis zoals je in onderstaand filmpje kunt zien. The Red Devils zitten in Europa maar we hopen op meer. Losse tickets kunnen ook worden geboekt maar daar straks meer over. Je kunt dan ook direct het Manchester United shirt bestellen voor de volledigheid.

Tickets kan je zelf boeken maar natuurlijk ook bij onze aanbieders. In sommige gevallen scheelt het zoveel dat alleen tickets Manchester United nodig zijn als u eigen vervoer heeft. Het meest voorkomende trip is inclusief vervoer, wedstrijdkaarten en overnachting. De Manchester United tickets worden geselecteerd op basis van twee personen en dus gegarandeerd naast elkaar. Uiteraard kunt u de tickets ook nog upgraden:

 • Standaard categorie 4 korte zijde
 • Categorie 4 hoeken meerprijs van €10,00
 • Lange zijde, luxe stoelen inclusief thee en koffie / Categorie 2 lange zijde €80,00
 • Lange zijde VIP inclusief 3 gangen diner €110 extra

Tickets Manchester United kunnen dus in verschillende varianten worden aangeschaft. Uiteraard alle kaarten op basis van 2 personen.

manchester united shop

Voetbalreizen en Kaarten van MUFC

Trips naar MUFC kunnen dus worden georganiseerd op basis van eigen vervoer of all inclusief. De officiële aanbieders hebben altijd originele wedstrijdtickets. In veel gevallen zit je aan de korte zijde in het stadion. Uiteraard is het mogelijk om bij onze aanbieders andere tickets te selecteren. De tickets staan hierboven genoemd. Deze worden volledig gemaakt met een 3-sterren hotel of meer. Bij aankomst is de bus transfer ook geregeld zodat je geen zorgen hebt. Eenmaal ingecheckt in het hotel dan gaat het avontuur beginnen in Manchester. Old Trafford ligt tussen de pubs dus je kunt altijd genieten van de sfeer rondom de wedstrijd. Alvast heel veel plezier met deze trip.

Succesjaren zijn beleefd met Bobby Charlton, George Best en Dennis Law waar veel prijzen werden gewonnen

Een voetbalreis Old Trafford is een bijzondere ervaring. Het bovenstaande plaatje en onderstaande filmpje geven alvast een impressie van Old Trafford. Een geweldig grote voetbalclub en mooi stadion in de Barclays Premier League. Groepen Nederlanders gaan op bezoek in Old Trafford dat 76.312 supporters kwijt kan. Een voetbalreis Old Trafford is voor de echte voetbalfan! Je kunt hieronder nog even kort zien welke mogelijke tegenstanders geweldig zijn om te bezoeken.

Programma & Mogelijke Tegenstanders

Het Manchester United programma is opgedeeld in de wedstrijden in de Premier League. Je kunt denken aan de zware tegenstanders zoals:

 1. Liverpool FC
 2. Manchester City FC | voetbalreis Manchester City FC
 3. Tottenham Hotspur FC
 4. Arsenal FC

Deze wedstrijden zijn dan ook altijd wel prijzig. Je weet in ieder geval zeker dat Old Trafford is uitverkocht. Daarnaast zijn er mooie tegenstanders en is een trip iets goedkoper. Je kunt dan denken aan Everton FC en Leicester City. Dit zijn mooie wedstrijden met 22 sterspelers in het veld. De goedkopere tegenstanders zijn Crystal Palace, Southampton FC, FC Burnley, Watford & Norwich City.

Een aantal leuke wedstrijden om mee te maken zijn:

 • Manchester United vs West Ham United
 • Man United vs Newcastle United
 • Manchester United vs Wolverhampton Wanderers

Geschiedenis van MUFC

Hier een stukje geschiedenis van de club. Het begon allemaal in 1879, ook wel het jaar van de oprichting. De naam was toen nog Newton Heath F.C. Veel mensen weten het niet maar toch waren ze toen al hot. De club heeft veel goede trainers opgeleid en wat te denken van de voetballers. Ze hebben jarenlang gedomineerd en ze hebben een hoop prijzen gewonnen. Je zou het momenteel niet zeggen maar het was wereldtop.

In 1958 is er iets tragisch gebeurd. Op de luchthaven van München is een vliegtuig neergestort. Hier zijn 8 voetballers om het leven gekomen. Vlucht 609 van British European Airways welke voor de 3de keer probeerde te stijgen ging het mis. 21 mensen waren opslag dood waarvan dus ook 8 voetballers van MUFC.

10 jaar na deze gebeurtenis werden ze Europees kampioen. Ze hadden als een malle een team herbouwd en met succes. Bekende spelers als Bobby Charlton, George Best en Dennis Law die direct United-grootheden werden. Misschien voor velen ook nog steeds zijn. In 1986 werd Sir Alex Ferguson aangesteld als manager van Manchester United.

In de FA Cup in 1990 domineerden het team. Ook jaren daarna met Sir Alex zouden belangrijk worden voor het Engelse spel. Dit zou gedurende 2 decennia en langer zijn. In deze tijd werd het volgende in de wacht gesleept:

 • 13 Premier League-titels
 • 5 FA Cups en
 • 2 Champions League-trofeeën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *