Voetbalreis Newcastle United FC

voetbalreis newcastle united fcBreng een bezoek aan St. James’ Park met een voetbalreis Newcastle United FC in het overzicht. Bestaande uit een trip met vlucht, ferry of met eigen vervoer. Vergelijkbare goedkope voetbaltrips vind je bij Voetbalshirtsdirect of bekijk eens een populaire andere trip naar de Premier League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • Prijs vanaf 89,- tickets
  • Vervoer: auto, ferry en vliegtuig

Deze trip is een belevenis op zich. Een ultieme ervaring op het St. James’ Park maar je hebt ook nog een de keuze om met de Ferry, auto of vliegtuig te gaan. Een unieke belevenis in het stadion en geweldig om de spelers van dichtbij te kunnen bekijken. Gerelateerde voetbalreizen met de boot zijn bijvoorbeeld voetbalreis Sunderland en een trip naar Manchester City.

Je bent een bezoek aan St. James Park en de nabijgelegen pubs in Newcastle

✔️

newcastle united fanshopEen voetbalreis Newcastle United FC wordt volledig voor je verzorgd. Het enige nadeel van de door ons geselecteerde aanbieder zijn de vliegreizen. Vooralsnog kan je dus wel een offerte aanvragen. Het grote voordeel van een vliegreis naar Newcastle United is dat het binnen twee dagen kan in plaats van 4 dagen. Je kan natuurlijk niet zonder het zwart met witte Castore Newcastle United thuisshirt 2022-2023. Voetbalreizen NUFC met de ferry? Neem gerust contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl. Eenmaal ingecheckt dan kan natuurlijk worden genoten van een biertje in de pub. Want St. James Park ligt tussen de pubs dus je kunt altijd genieten van de sfeer rondom de wedstrijd.

Voetbalreis Newcastle United FC

voetbalreis newcastle unitedNewcastle United tickets worden later nog los aangeboden maar zijn via bovenstaande knop al los te boeken. Deze kaarten zijn al te verkrijgen vanaf €89,00. The Magpies hebben het moeilijk dus extra steun kan de club uit Newcastle zeker gebruiken. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe bijzonder het stadion eigenlijk is. St. James’ Park heeft daarmee een prijs en wel de top 10 van lelijkste voetbalstadions. Klik hieronder snel door naar onze aanbieder en vlieg, rij of vaar binnenkort al naar NUFC.

Een voetbalreis St. James’ Park wil zeggen een unieke ervaring in een bijzonder stadion in de Barclays Premier League. Om de week gaan groepen Nederlanders op bezoek in het St. James’ Park dat meer dan 50.000 supporters kwijt kan. NUFC dat vier keer kampioen is geworden van de Premier League heeft inmiddels veel opgekocht rondom het stadion. In de toekomst willen ze gaan uitbreiden en een voetbalreis St. James’ Park nog makkelijk te maken. Je kunt ook naar het overzicht goedkope voetbalreizen.

  • Competitie: Premier League
  • Voetbalclub: Newcastle United Football Club
  • Stadion: St. James’ Park

Boek jouw trip naar St. James’ Park

Een eeuwenoude club welke opgericht is in 1881. Het stadion staat er dan sinds een jaar later. Iedereen die er geweest is ziet de charme van deze geweldige club. De club is inmiddels in handen gevallen van investeerders. Zij gaan waarschijnlijk de capaciteit van het stadion veranderen. Nu kunnen er 52.387 toeschouwers in maar dat willen ze richting de 80.000 hebben. Wij gaan hieronder in hoe je deze reis kunt beleven. Je kunt de trips in ieder geval allemaal boeken bij Voetbalreizen.com.

De club wordt een top 5 club nu het in handen is van het Saoedische Public Investment Fund

Een lange geschiedenis bij de club is Tim Krul. Hij heeft jaren in het doel gestaan bij The Magpies. Als je kijkt naar een andere grote man uit het verleden kijken we al snel naar Alan Shearer. Een prachtige club is Newcastle United FC en wat een sfeer krijg je in het stadion. Je kunt na het bezoek aan een wedstrijd ook nog lekker de stad in. Mocht je het allemaal strak hebben gepland dan heb je nog een leuke avond en nacht op de ferry. Hieronder gaan we in op de mogelijkheden in de stad Newcastle. Maar ook de trips zoals een voetbalreis met de ferry naar NUFC of met vliegtuig.

Naar NUFC met de Ferry

Een mooie manier van een voetbalbeleving is met de ferry. Je hebt vast de verhalen wel eens gehoord om je alvast voor te bereiden op de boot. Vanaf IJmuiden of Den Helder gaan diverse routes met de dfds. Je kunt bij de ferry specialist een reis boeken maar ook via de bekende voetbalreizen aanbieder. Ze verzorgen dan een complete trip met bus transfers, wedstrijdkaarten, hotelovernachting en natuurlijk de overtocht.

Boek een voetbaltrip inclusief bustransfers, wedstrijdkaarten, hotelovernachting en natuurlijk de overtocht.

Een geweldige manier om een wedstrijd in de Premier League te beleven. Je kunt bij ons ook terecht om het wit met zwarte voetbalshirt aan te schaffen. Heb je bijvoorbeeld nog vragen over een overtocht of trip? Laat het ons weten en we gaan aan de slag.

Topwedstrijden voor de club uit Newcastle

Natuurlijk hebben we ook hier een aantal topwedstrijden. Toen de club aan de top stond waren tegenstanders als Manchester United & Arsenal de grote uitdaging. Inmiddels zijn de clubs uit de middenmoot de gedoodverfde tegenstanders. Topper van de maand is

  1. Newcastle United – Crystal Palace

We zijn toch ook wel benieuwd of de club zich kan meten aan Liverpool en Tottenham Hotspur maar dat is misschien meer voor volgend seizoen. Voor nu kijken we uit naar de wedstrijden tegen Wolverhampton Wanderers, FC Southampton, Bretford & Leicester City. Als we kijken naar de concurrenten dit seizoen springen er een aantal wedstrijden uit:

  1. Newcastle United – Aston Villa
  2. NUFC – Leeds United

Wie had dat gedacht een strijdt onderin. Helemaal na de overname en de wintertransfers zou het toch beter moeten gaan. Als de club dit seizoen in de Premier League blijft zal het volgend seizoen wel goed komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *