Voetbalreis Naar Tottenham Hotspur

voetbalreis naar tottenham hotspurBoek hier een voetbalreis naar Tottenham Hotspur FC. Als je een echte voetballiefhebber bent is dit een geweldige voetbalreis. Je brengt dan een bezoek aan het Tottenham Hotspur Stadium. Hier kunnen meer dan 62.000 toeschouwers in. Je kan je dan Harry Kane en bijv Nederlander Steven Bergwijn dan dichtbij bekijken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • Tottenham Hotspur Stadium

Je hebt in London een ruime keuze aan voetbalwedstrijden. Misschien ken je de stad dan ook wel als voetbalstad. Je kunt bijvoorbeeld ook in een dag langs alle stadions gaan. Een bezoek aan 1 van de pubs mag ook zeker niet ontbreken. Zoek je iets heel anders? Ga dan voor een voetbalreis Newcastle United FC.

1 wedstrijd is altijd binnen de kortste keren uitverkocht. Het gaat om de top derby van Arsenal FC – Tottenham Hotspur FC. Een beladen wedstrijd voor toeschouwers maar ook op het veld. Het komt bijna nooit voor dat de North London Derby saai is. Een hele temperamentvolle wedstrijd om heen te gaan met je voetbalteam of met je kind.

Voetbalreis Naar Tottenham Hotspur

Iedereen kan zich White Heart Lane nog wel bedenken. Inmiddels is daar direct naar het Tottenham Hotspur Stadium. Op de punt van het stadion het bekende logo. Het is nu ook een stadion waar veel meer mensen in kwijt passen. Wij kijken naar de prijzen voor een totaalpakket of losse tickets. Gelukkig hebben we een fijne aanbieder gevonden met Voetbalreizen.com. Ga los voor voordelige voetbaltickets of kies voor voetbaltickets, vlucht en het hotel in 1.

De thuiswedstrijden van Spurs is een ware belevenis. Wij denken dan ook graag met u mee als u met een grote groep een trip gaat maken. Het is dan wel fijn om naast elkaar te kunnen zitten. We hebben tickets aan de lange of korte zijde dus keuze genoeg. Hier een overzicht dan de Tottenham Hotspur kleding.

  • Tottenham Hotspur FC opgericht in 1882
  • Voetbalstad: Londen
  • Spurs staat voor attractieve voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *