Liverpool Thuistenue Baby 2021-2022

liverpool thuistenue baby 2021-2022We hebben voetbaltenues voor baby’s vanaf 3 maanden met het Liverpool thuistenue baby 2021-2022. The Reds zijn populair wereldwijd en dus ook onder de jongste fans. Mini voetbaltenues bestaande uit het Liverpool shirt, voetbalbroekje en sokjes.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Baby’s vanaf 3 maanden tot 6 jaar

Het Liverpool tenue is beschikbaar voor de kleinste fans van The Reds. Baby’s kunnen zelfs al het voetbaltenue laten bedrukken met naam en nummer. Hierboven ga je direct naar de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl. Ga je voor het item van dit jaar? Klik dan door naar Nike Liverpool thuistenue baby 2023-2024.

Een tenue dus thuisshirt, short en kousen van The Reds ontworpen door Nike

In de shop ook Liverpool Football Club rompertjes, kleine trainingspakken en dus ook een minikit. Officiële Liverpool voetbalkleding met het original thuisshirt, short en kousen. Bekijk ook eens het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 en meer kleding in de voetbalshop. Na een prachtig seizoen mogen we nu al genieten van de LFC thuiskleding. De kleding is ontworpen van 100% polyester en beschikt over een normale pasvorm. Wens je een LFC minitenue te bedrukken? Ga voor een Mané, Salah en/of Henderson tenue om een paar sterren te noemen. Shop vandaag nog de tenues voor kids vanaf 3 maanden.

Liverpool Thuistenue Baby 2021-2022

Het Liverpool thuisshirt is hetzelfde als de originele met dezelfde logo’s. Deze wordt compleet gemaakt met een voetbalbroekje en de rode voetbalsokken. Een complete LFC minitenue voor de jongste fans en te verkrijgen tot XXXL. De kleinste fans kunnen nu genieten van de nieuwste voetbalkleding. In de Liverpool voetbal fanshop ook trainingskleding zoals trainingsshirts en voetbal LFC trainingspakken voor jong en oud. In de voetbalshop houden wij het aanbod actueel en kunt beoordelingen en prijzen vergelijken. Ga je met de familie of vrienden naar Anfield? Neem je kleinste fan mee in dit geweldige Liverpool thuistenue baby 2021-2022. Zoek je die van vorig jaar? Kies dan voor een: Nike Liverpool thuistenue minikit baby 2022-2023.

  • Liverpool Football Club
  • Stad: Liverpool
  • Stadion: Anfield
  • Sponsor: Standard Chartered

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *