Nike Liverpool Thuistenue Minikit Baby 2022-2023

nike liverpool thuistenue minikit baby 2022-2023Check hier je Nike Liverpool thuistenue minikit baby 2022-2023 voor kids vanaf 3 tot 18 maanden. Je kunt dus je kind in een minikit zien lopen en samen wedstrijden kijken :). Kies het artikel van de club dat bij je past. Zou jij je zoon of dochter aankleden met dit voetbaltenue?

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • 100% polyester
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00

Als we kijken naar het Liverpool tenue voor baby’s dan valt 1 ding direct op en dat zijn de sokken. Een minikit wordt vaak geleverd zonder sokken maar dat is anders dit seizoen. Heb je bijvoorbeeld een verjaardag of zoek je toch nog iets extra’s? Ga eens voor de Liverpool FC rompertjes. Op de afbeelding zie je al dat het tenue bestaat uit het thuisshirt, short en sokjes. Mocht je nog twijfelen het is allemaal de officiële Liverpool voetbalkleding.

“I always said we had the best two teams on Merseyside… Liverpool and Liverpool Reserves.”

Je kunt een dergelijk tenue natuurlijk ideaal als cadeau geven. Voor een paar tientjes ben je dan al klaar. Ook hier hebben we te maken met een 100% polyester ontwerp. Je kunt dus de kleinste voetballiefhebbers al zien in dergelijke tenues. Je merkt het aan het materiaal wat zorgt dat vocht wordt afgevoerd. Kies hier ook oudere kleding via Nike Liverpool LeBron James voetbalshirt 2023-2024.

Nike Liverpool Thuistenue Minikit Baby 2022-2023

Wat kunnen we nog meer vertellen over het tenue voor de kleinste fans? Het is ontworpen door Nike en voorzien van een geweldige kwaliteit. Je kunt ook alles los bestellen zoals een Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 of kies een los broekje of sokken. Het Liverpool tenue ook te verkrijgen voor kinderen en volwassenen. Zoek je toch nog iets extra’s voor jezelf? We hebben ook de trainingsshirts, voetbal trainingspakken, pre-match shirts en veel meer kleding. Klik je bijvoorbeeld op de button dan hebben we de nieuwste kleding in de voetbalshop.

Breng je binnenkort een bezoek aan Anfield? Kies dan een vlag of sjaal om in stijl naar de wedstrijd te gaan.

Het Liverpool tenue bestaat uit 3 delen. Je kunt ook alles los bestellen via de blauwe link: Liverpool voetbalbroekje thuis 2021-2022 en Liverpool voetbalsokken thuis 2021-2022. Zoals gezegd is dat nieuw want vroeger had je de mini sokjes er niet bij. Steeds meer jonge kinderen zien we tegenwoordig in de verschillende voetbaltenues. Het voordeel van een minikit is de prijs. Deze ligt een stuk lager dan de senioren tenues. Je kunt er lekker in sporten maar ook gewoon thuis dragen. Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl! Wil je nog wat meer info over de topclub LFC? Klik dan op de blauwe link Liverpool FC welke naar Wikipedia gaat.

  • Liverpool FC
  • Sponsor: Standard Chartered
  • Sterren: Virgil van Dijk en Mohamed Salah
  • Stadion: Anfield
  • Hieronder een filmpje over de jersey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *