Nike Liverpool Lebron James Voetbalshirt 2023-2024

nike liverpool lebron james voetbalshirt 2023-2024

Jaaa! We hebben volle rekken met Nike Liverpool LeBron James voetbalshirt 2023-2024. De lancering voor het 125-jarige bestaan van Liverpool football club met een shirt welke doet denken aan de glorie jaren uit het verleden.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


 

Het klassieke tenue van The Reds is natuurlijk ook los te bestellen via de blauwe link: Nike Liverpool thuisshirt. We kunnen het niet echt een retro tenue noemen. De moderne technologieën en tinten zijn niet te vergelijken met het oude voetbaltenues. We hebben alle nieuwste Liverpool voetbalkleding in de shop voor dames, heren, kinderen en zelfs voor baby’s.

Zoals gezegd kan je gaan voor een compleet tenue of gewoon een los thuisshirt. Jong of oud het maakt niet uit want het shirt is beschikbaar voor iedereen. Wat valt op vergeleken met het vorige thuisshirt? De accenten zijn niet meer wit maar geel. Je snapt vast wel waar de bijnaam “The Reds” vandaan komt ;). De jaren 70 waren succesjaren wat we zeker mogen terugzien in de tenues. Ben je toch meer een keeper of fan van Alisson? Shop dan ook een Nike Liverpool keepersshirt paars 2022-2023 of ga ook voor een compleet tenue. Ga direct voor het voetbalshirt welke bij je past en kies bijvoorbeeld een naam achterop.

Nike Liverpool Lebron James Voetbalshirt 2023-2024

Als we kijken naar de complete Liverpool FC voetbaltenues 2023/24 dan zie je naast het shirt ook een voetbalbroekje en kousen. Het logo zien we terug op het thuisshirt en voetbalshort. De letters LFC zien we ook op de voetbalsokken. Een compleet Liverpool voetbaltenue ligt al in de rekken voor baby’s vanaf 3 maanden tot volwassen mensen. We wensen je heel veel plezier met alle verschillende varianten. Je kunt via hier ook langs het Nike Liverpool voetbalshirt rood 2023-2024.

  • Liverpool voetbalkleding
  • In: kinder, junior, heren, dames
  • Bijnaam: The reds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *