Nike Liverpool Voetbalshirt Rood 2023-2024

nike liverpool jersey new 2023-2024

nike liverpool voetbalshirt rood 2023-2024Je kunt in onze winkel het Nike Liverpool voetbalshirt rood 2023-2024 bestellen. Het is een opvallend thuisshirt geworden met witte borders om de uiteinden. In het midden zie je natuurlijk Standard Chartered. Een bedrukking is ook mogelijk aan de achterkant in het wit.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kids, heren en damesmaten

Het nieuwe seizoen zal in het teken staan van hernieuwde successen. Afgelopen seizoen was niet bepaalt lekker maar we gaan uit van de nieuwe start. Deze wordt dan ook de ‘Pure Liverpool FC’ campagne genoemd. Als we terugkijken hadden we het anders voorgesteld. De spelers zijn in ieder geval gewend en laten we nu weer gaan voor prijzen. Je vindt in onze winkel de nieuwste Liverpool voetbalshirts. Zo hadden we recent het Nike Liverpool Lebron James voetbalshirt 2023-2024.

Welke spelers kan de club halen om weer helemaal mee de draaien in de top?

Hoe kunnen we deze het beste omschrijven? Een voetbalshirt zoals we eerder hebben gezien maar toch met uitstraling. Een speciale kraag maar ook wit aan de uiteinden van de mouwen. Volgens mij had ik dit al benoemd maar toch. De bedrukking aan de achterkant van het voetbalshirt is wit. Je ziet daarnaast de speciale badge met de vogel en LFC letters van de club. Het logo wordt omringd door het beginjaar 1892 en het huidige jaar 2017. De slachtoffers van de Hillsborough-ramp worden natuurlijk herdacht met het Eternal Flame “96” gedenkteken.

Nike Liverpool Voetbalshirt Rood 2023-2024

Dit is voor nu het populairste artikel. Je kunt zoals gezegd Virgil of Salah achterop krijgen om het helemaal af te maken. Later in de zomer volgt ook nog de uitkleding. Een Liverpool fc shirt is beschikbaar voor jong en oud. Nike ken je waarschijnlijk wel van de Dri-FIT kleding. Naast de technology heeft het shirt ook mesh-panelen voor een droog gevoel. Tijdens het sporten of chillen voelt deze altijd fris, comfortabel en heerlijk. De thermische regeling zorgt voor een heerlijk voetbalshirt voor de trainingen en sportschool. Laten we hopen dat de jaren van Champions League en winnen Premier League spoedig terugkeren. De fundamenten van deze geweldige club zijn al gebouwd met een geweldige supportersgroep. We wensen je veel plezier met het fantastische voetbalshirt. Ga ook eens langs het Nike Liverpool thuisshirt rood 2023-2024. Zo krijg je een compleet beeld.

  • Liverpool football club
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-FIT voetbalkleding
  • Sterren: Virgil en Salah
  • Premier league, Europa en cups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *