Nike Liverpool Voetbalsokken 2023-2024

nike liverpool voetbalsokken 2023-2024In onze winkel kan je nu de Nike Liverpool voetbalsokken 2023-2024 kopen. Deze zijn voorzien van een linker en rechter-sok en dus op maat. Je kunt ze al krijgen vanaf maat 20 tot 50. De indeling is ruim maar de passende maat voor jou zit er zeker bij.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren rood met wit
  • Linker en rechter pasvorm

The reds zijn weer uniek om als eerste de thuiskleding op de markt te brengen. Het is nu nog een pre order bij de aanbieder maar dat is maar kort. Je kunt deze bestellen voor een nog betere pasvorm in de je voetbalschoenen. Het is ook ideaal om cadeau te doen, want het is een goedkoop item. Je kunt ze wel vergelijken met de Nike Liverpool thuiskousen 2022-2023 hier zat alleen donkerrood in.

Wil jij als echte fan altijd in het rood? Je kan naast de kousen ook de nieuwste pakken en meer in onze winkel krijgen. Naast het rood hebben ze ook witte accenten. Je kunt ook eens gek doen en een mix maken met het uittenue en Europese kleding. Al is het een minder seizoen geweest gaan we nu weer met volle vertrouwen het nieuwe seizoen in. Je weet inmiddels wat Nike kan en doet. Het zijn dus top sokken en zijn ook nog eens mooi van kleur.

Nike Liverpool Voetbalsokken 2023-2024

Wil jij de Liverpool voetbalkousen thuis bestellen? Deze liggen naast de short en daarnaast hangen de thuisshirts. Deze basiskleur wordt afgewisseld met witte accenten. Je kunt ze ook gewoon dragen als je het koud hebt. Ideaal toch om lekker op de bank deze sokken te kunnen dragen. Op de schenen staan de letters L.F.C. en de bovenkant met een patroon. Dit zorgt voor een dimensie en soort diepte. Leuk om als cadeau te geven want qua prijs komen de sokken nooit boven de 20 euro. Sommige sokken zijn al te verkrijgen vanaf €3,95.

Liverpool komt dit seizoen zeker in de top 3 van de Premier League – LFC

We zullen niet al te veel vertellen over de Nike technologieën, dat boeit namelijk niemand. Het zorgt er wel voor dat je een goede sportsessie kunt uitvoeren. Naast de luchtige vorm is er extra aandacht besteed aan het voetbed. Ze zitten perfect om de linker en rechtervoet. Mocht je op bezoek gaan op Anfield Road? Je kan bij ons ook het Nike Liverpool voetbalshirt rood 2023-2024.

  • LFC voetbalkleding
  • Nike dri-FIT technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *