Nike Liverpool Voetbalbroekje 2023-2024

nike liverpool voetbalbroekje 2023-2024Je kunt bij ons het Nike Liverpool voetbalbroekje 2023-2024 bestellen. Hier vind je het logo van de club en Nike logo. Het is rood exemplaar met witte accenten. Je kunt deze trouwens ook bedrukken met nummer. Bestel deze hieronder direct bij de goedkoopste aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Kleur rood met wit

Naast een broekje kan je deze ook mooi gebruiken als zwembroek. Deze is dan ook te verkrijgen voor kinderen, heren en dames. Naast de prijs is het ook een parel om te hebben in je kast. Deze kan voor een klein bedrag extra worden bedrukt met nummer. Volgens mij is dat €3,95 extra maar kan verschillen per aanbieder. Ga hier ook direct voor de Nike Liverpool voetbalsokken 2023-2024.

De voetbalbroekjes hebben een normale pasvorm. Daarnaast zijn ze voorzien van een trekkoord zodat je deze op zijn plaats kan houden. Wil je nu een bijpassend voetbalshirt? Ga dan eens langs het Nike Liverpool shirt thuis dames 2023-2024. We hopen op mooie wedstrijden in Europa, Premier League en tijdens de verschillende cups.

Nike Liverpool Voetbalbroekje 2023-2024

Zoals je kan zien heeft deze een mooie rode basiskleur. Deze wordt afgewisseld met witte accenten. Dat zijn vooral de logo’s en dan een eventueel nummer. De Nike Dri-FIT technologie zorgt dat het vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Je zal dus comfortabel kunnen sporten met dit broekje. Een geweldig item om te dragen op Anfield Road tijdens de thuiswedstrijden. Daarnaast is het ook geweldig om cadeau te doen. Het is namelijk niet echt duur en dat scheelt in de portemonnee.

  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Stadion: Anfield Road
  • Clubkleuren: rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *