Ligue 1 Voetbalshirts Overzicht

De voetbalshirts van de Franse competitie | Ligue 1 voetbalshirts overzicht

Ligue 1 Voetbalshirts Overzicht

ligue 1 voetbalshirts overzichtHierboven zie je dus alle Ligue 1 voetbalshirts overzicht op een rij. Je kunt dus via de blauwe links alle thuisshirts, uitshirts en in sommige gevallen Europese voetbalshirts van de Franse competitie bestellen. In dit geval zijn het voetbalshirts uit de hoogste divisie (Ligue 1) van Frankrijk. De populairste voetbalshirts zijn natuurlijk het Paris Saint Germain thuisshirt, AS Monaco shirt en met een verdiende 3e plek het Olympique Marseille thuisshirt 2024/25. Wil je meer info? Klik op de blauwe link: FFF en je krijgt via Wikipedia meer info over de voetbalbond van Frankrijk. Wij vergelijken de prijzen van alle Ligue 1 voetbalshirts zodat jij direct de goedkoopste hebt. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om vragen te beantwoorden. Welke club is de recordhouder van kampioenschappen in de Ligue 1? Je raadt het niet maar AS Saint Etienne met 10 kampioenschappen.

It’s true I don’t know that much about Ligue 1, but Ligue 1 knows who i am – Zlatan

De Ligue 1 shirts 2019-2020 zijn beschikbaar in diverse maten zoals kids, junioren, senioren en in sommige gevallen voor dames. In de toekomst is het zelfs mogelijk om via ons een op maat reis te maken naar de Franse competitie. Het zijn trouwens niet alleen de voetbalshirts in de Franse comp die er toe doen. Landenshirts van Frankrijk zijn ook populair in aanloop naar de toernooien zoals eerder het WK 2022. Het overzicht van de Ligue 1 voetbalshirts overzicht wordt later nog uitgebreid.

De voetbalshirts uit de Ligue 1 worden minder besteld dan de overige competities. Wanneer je dus snel bent dan heb jij de voetbalshirts spoedig in huis 🙂

In de toekomst zullen we dus nog AS Saint Etienne en bijvoorbeeld Montpellier toevoegen. De bovenstaande grote clubs uit de Franse competitie vinden we allemaal terug in Europa. Paris Saint Germain gaat natuurlijk weer proberen zo ver mogelijk te komen in de Champions League en AS Monaco in de Europa League om toch een geslaagd seizoen te houden. Bekijk ook eens de voetbalshirts in onze voetbalshop en ook de landen tenues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *