Nike PSG 3de Shirt Kinderen Zwart 2021-2022

nike psg 3de shirt kinderen zwart 2021-2022Koop hier het Nike PSG 3de shirt kinderen zwart 2021-2022 in onze fanshop. De beschikbare maten van boys XS tot boys XXL dus van 8 tot 15 jaar. Liever een senioren of S maat bekijk dan het Europese senioren variant voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, junioren, genderneutraal, senior
  • Hoofdsponsor: ALL accor live limiteless

Als je kijkt naar het PSG 3e shirt speciaal voor kinderen dan heb je toch iets moois in huis. Je kunt zelf bij de aanbieders het voetbalbroekje en voetbalkousen selecteren. Alles is te bestellen als je op de button hierboven klikt. Je hebt het dan ook nog eens morgen in huis. Wat houden de maten voor boys in? Boys XS wil zeggen tussen 122 cm-128 cm en tot boys XL voor 158 cm-170 cm. Het betreft een leeftijd tussen 8 en 15 jaar.

Nike PSG 3de Shirt Kinderen Zwart 2021-2022

Hier het Paris Saint-Germain voetbalshirt voor de Europese wedstrijden. Altijd leuk om het PSG voetbalshirt kinderen in je kast te hebben hangen. Het Paris Saint Germain shirt is natuurlijk altijd uniek door de kleur. In dit geval hebben ze een nieuw logo van Nike en hoofdsponsor. De kraag is een soort polo variant die we nog nooit eerder hebben gezien. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Je kunt het PSG 3e shirt voorzien van helden als Di Maria, Mbappe, Neymar Jr., of Messi.

Een trip naar PSG kan geboekt worden zonder vervoer. Je kunt namelijk binnen 4 uur voor het stadion staan met de auto. Boek wel de wedstrijdtickets en overnachting voor een echte trip.

Een voetbalreis naar Paris Saint Germain in het prachtige Parijs. Altijd leuk als origineel cadeau voor hem of haar. Je kunt een volledige voetbalreis inclusief officiële wedstrijd tickets, minimaal een 3 sterren hotel en vervoer naar Parijs boeken. Maar zoals gezegd ook allemaal los. Ga hier ook direct voor het Paris Saint Germain 3de shirt Neymar paars 2020-21.

  • Prijs vanaf €149.00
  • Parc des Princes
  • Partners: Forzavoetbalreizen

Een belevenis voor jong en oud in het prachtige stadion Parc des Princes. Bekijk de helden zoals Mbappe, Messi, Neymar en Di Maria van dichtbij en geniet van twee dagen ontspanning. Altijd leuk om een shirt te dragen wanneer je plaats neemt in het stadion. Je kunt hier ook even langs het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021. Het shirt lijkt wel erg veel op het Nike PSG wit shirt uit kids 2021-2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *