Paris Saint Germain Thuisshirt 2020-2021

paris saint germain thuisshirt 2020-2021Koop hier het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021. Je kunt deze vandaag bestellen en je hebt deze morgen in huis. Uiteraard zijn de kleuren altijd hetzelfde maar wat vind je van de uitstraling?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, genderneutraal, heren en vrouwen
  • Kledingmerk: Nike
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless

Het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021 is uitgekomen met een ontwerp wat verdacht veel lijkt op het voorgaande PSG thuisshirt. Je kunt een PSG shirt krijgen in kids, junioren, dames, gender neutrale en senioren maten. Je kunt bij ons ook het voetbalshirt bedrukken. Bij de aanbieder Voetbalshop heb je een bedrukking voor slechts €14,95 maar let op! Het betreft hier geen originele bedrukking. Je kunt hier ook direct langs het Nike PSG shirt thuis kids 2022-2023.

In het midden geen Emirates Fly Better maar Accor Live Limitless ⬆️

Deze is net als vorig seizoen een productie van Nike. Wie een Nike ontwerp hoort denkt gelijk aan Dri-fit. Een Paris Saint Germain thuisshirt zal ten alle tijden droog aanvoelen en uiteraard is weer gelet op comfort. Je zal je misschien afvragen wat zijn nu eigenlijk de grote verschillen met het voorgaande seizoen? De verticale streep in het midden is groter en dan blijft de rode streep over. De blauwe kleur aan de voorkant is iets lichter gemaakt wat een goed zichtbaar contrast geeft met de achterkant.

Paris Saint Germain Thuisshirt 2020-2021

Onze PSG shop zit over algemeen gevuld met Paris Saint-Germain kleding. Het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld een trainingsjack of andere artikelen te bestellen. Een PSG shirt is verreweg het populairst maar ook de trainingspakken zijn populair. Je kunt ook voor goedkope merchandise gaan. Deze bestaan uit sjaals, petten en t-shirts. Je ziet bijvoorbeeld dat we ook voetbalboeken verkopen en andere gerelateerde zaken. Je producten niet kunnen vinden in onze PSG shop of bij onze partners? Laat het ons dan gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Je kunt van vorig jaar nog het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 bestellen.

Qua supportersverenigingen valt er nog niet veel te zeggen. Het is lastig om liefde bij de mensen te krijgen wanneer je aan het opbouwen bent. Het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021 zal weer overal ter wereld worden gedragen. Bekende grote namen die het shirt van PSG hebben gedragen zijn bijvoorbeeld Ronaldinho, Nicolas Anelka, David Beckham, Youri Djorkaeff en niet de minste George Weah. De Braziliaan Ronaldinho kwam helemaal tot bloei met zijn prachtige no look pass en weergaloze assists en doelpunten. Daarna vertrok hij voor veel geld naar Barcelona. Het Parc des Princes zal weer volledig donkerblauw zijn tijdens de thuiswedstrijden. Het stadion kan iets meer dan 45.000 supporters kwijt en werd ook gebruikt tijdens het EK voetbal 2016.

Paris Saint Germain Selectie

De absolute topspeler van afgelopen seizoen was Mbappe. Hij scoort niet alleen veel goals maar maakt de kleding geweldig populair. Andere opvallende spelers waren jongeling Marquinhos maar ook Di Maria die de nodige doelpunten heeft gescoord. Nu valt Bakker op omdat het een Nederlander is. Ze zullen met deze selectie vast wel kampioen worden. Verder gaan we PSG natuurlijk terug zien in de Ligue 1, Champions League en de Franse beker. De nieuwe coach laat zien de rust te kunnen bewaren met zulke grote sterspelers. Het blijft altijd lastig om grote spelers op de bank te zetten en in de brengen wanneer dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *