Paris Saint-Germain Thuisshirt 2021-2022

paris saint-germain thuisshirt 2021-2022In het blauw met rood het Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022 kopen? De thuiswedstrijden op Parc des Princes met dit geweldige tenue. Sterren als Neymar, Mbappe, Messi, Di Maria kunnen natuurlijk worden bedrukt. We gaan het shirt zien tijdens de Champions League, Ligue 1 en Franse beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike voetbalkleding

Het PSG shirt thuis gaan we zien in het stadion: Parc des Princes. Wij hebben de prijzen vergeleken voor de voetballiefhebber zodat je bij Voetbalshop.nl het goedkoopst aan je voetbalkleding kunt komen. In de voetbal fanshop: Paris Saint-Germain ook het PSG thuisshirt kind 2021-2022.

De shirts kunnen worden bedrukt met Messi, Neymar en Mbappé.

Nike Dri-FIT voetbalkleding voor de wedstrijden thuis. Naast Dri-fit is het shirt ook voorzien van Mesh-panelen welke zorgen voor een fris gevoel. Een Paris Saint-Germain thuisshirt 2021-2022 is weer beschikbaar in 98, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL tot XXXL. Het wil dus zeggen voor kinderen, baby’s, dames kids, heren junioren en mannen. Een groot verschil met vorig jaar de streep in het midden is nu een vrij neutrale variant geworden. Accor Live Limitless uiteraard wel weer in het midden net als andere witte accenten. De blauwe kleur en rode kleur zijn beide iets donkerder dan vorig seizoen. We gaan de voetbalkleding en thuistenues zien tijdens de thuiswedstrijden van Ligue 1, Franse beker en Champions League.

Paris Saint-Germain Thuisshirt 2021-2022

Het nieuwste PSG shirt thuis 21/22 is ontworpen voor junioren en volwassenen met een normale pasvorm. Een ideaal voetbalshirt voor trainingen, sportschool of om te chillen thuis. Paris Saint Germain speelt tijdens de thuiswedstrijden in Parc des Princes in het blauw met rode voetbalshirt. De logo’s zoals Nike Soowsh en Paris Saint-Germain Football Club aan de bovenkant boven hoofdsponsor Accor Live Limitless. PARIS staat aan de achterkant onder de bedrukking van een PSG shirt. Ici C’est Paris staat al jaren in de nek van het voetbalshirt. Trainingskleding, thuistenues en wedstrijdkleding bedrukking is ook weer mogelijk. De aankopen zoals Mbappe, Messi, Neymar Jr en sterren als Di Maria maken het een populair shirt. Shop snel deze of andere voetbalkleding.

  • Paris Saint-Germain Football Club
  • Sterren: Mbappe, Neymar Jr, Messi en Di Maria
  • Normale pasvorm en 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *