Nike PSG Tenue Uit Kids Wit 2023-2024

nike psg tenue uit kids wit 2023-2024Koop hier het Nike PSG tenue uit kids wit 2023-2024. Je vindt deze met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Wat vind je van het uittenue in het wit met een paar blauwe accenten?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junioren, vrouwen, heren en kids
  • Hoofdsponsor: Qatar Airways

Hier hebben we het tenue voor de kinderen. Je ziet eerst het tenue voor senioren die bij S begint. Deze gaat dan tot maat 176. Ideaal om genoeg kleding van je favo club in de kast te hebben hangen. Je kunt voor de kleinste ook het Nike PSG tenue minikit baby wit 2023-2024 bestellen. Een tenue in het wit komt ons bekend voor. Dat was 2 seizoenen geleden ook het geval met roze accenten. Het Paris Saint Germain tenue uit kinderen zullen te zien zijn in de Ligue 1.

Pubquiz vraag moeilijk: welke jaar speelde Beckham en Ronaldinho bij de club in Parijs?

Veel spelers zijn inmiddels vertrokken bij de club. Een aantal nieuwelingen zijn gehaald. Deze tenues zullen we buiten het Parc des Princes gaan zien. Vooral sterspelers zoals Ousmane Dembélé, G. Ramos en Mbappe zullen opvallen met het nieuwe design. Zoals te zien op de afbeelding hebben de kousen, short en shirt een heerlijk fris uiterlijk. Ideale kleding tijdens het sporten.

Nike PSG Tenue Uit Kids Wit 2023-2024

Je vindt de bekende logo’s en patronen op het voetbalshirt. Op de sok de tekst “Paris” en verder in het midden de hoofdsponsor. Het shirt heeft een universele pasvorm met een prachtige design. Dri-Fit en mesh vinden we terug over het gehele tenue. Dit houdt in dat het tenue niet vochtig worden aan de binnenkant. Heerlijk om hierin te trainen of wanneer je gewoon lekker gaat chillen. Je kunt voor kids ook een los Nike PSG shirt uit wit kids 2023-2024 bestellen.

  • Club: Paris Saint Germain
  • Competitie: Ligue 1 & Champions League
  • Nike kleding | Dri-Fit technologie
  • Tijdens de uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *