Nike PSG Shirt Uit Wit Kids 2023-2024

nike psg shirt uit wit kids 2023-2024Koop hier het Nike PSG shirt uit wit kids 2023-2024 in onze fanshop. Je kunt voor senioren het voetbalshirt in S tot XXL bestellen! Een geweldig voetbalshirt welke we gaan zien in de Champions League, Ligue 1 en Franse beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Qatar Airways

Je kan hier het Paris Saint-Germain uittenue wit 2023/24 bestellen. Ga dan ook voor een broekje en bijpassende kousen. Je kunt deze ook als geheel bestellen. Een uittenue wil nog wel eens van kleur veranderen. Daarentegen zie je het thuisshirt altijd in het rood met blauw. Je kunt deze via de button direct bestellen bij Voetbalshop.nl. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Europees en nationaal voetbal.

Pubquiz vraag moeilijk: De club gaat al jaren voor de CL titel, wanneer is de laatste keer dat ze een Europese prijs hebben gewonnen?

Aankomend seizoen is gekozen voor een witte basiskleur. Deze is verder voorzien van blauwe en rode accenten. Het shirt gaan we vooral in de uitwedstrijden van de club. Je gaat het voetbalshirt dan ook zien op de pleintjes en op de trainingsvelden. We hopen dat er wat grootheden blijven. Messi is in ieder geval vertrokken en daar waren ze in Parijs niet rouwig om. Bestel hier ook gerust het Jordan PSG trainingspak Vaporknit zwart 2023-24.

Nike PSG Shirt Uit Wit Kids 2023-2024

Deze is onder handen genomen door kledingsponsor Nike. Je denkt dan ook direct aan Dri-FIT en mesh-panelen? Nee dat snap ik want dat boeit niemand. Toch heeft dat een fris en fijn gevoel tijdens het sporten. Lijkt me al een betere beschrijving. Een voetbalshirts met een ronde hals, dus lastiger om je hoofd erdoorheen te wurmen. Verder kan je kiezen voor een officiële bedrukking. Spelers als Asensio, Gonçalo Ramos en Ekitiké zitten nu bij de selectie. Deze bazen kan je gewoon achter het voetbalshirt krijgen. Dit shirt zal altijd droog en comfortabel blijven aanvoelen. Maar goed nu val ik in herhaling dus tot horens.

  • Paris Saint Germain voetbalkleding
  • Nike Dri-FIT & mesh
  • Uit tenue wit
  • Kids/kinderen/junioren
  • Standaard pasvorm | 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *