Jordan PSG Trainingspak Vaporknit Zwart 2023-24

jordan psg trainingspak vaporknit zwart 2023-24Scoor hier het nieuwe Jordan PSG trainingspak Vaporknit zwart 2023-24 in onze shop! Een nieuwe lijn voor de 2de seizoenshelft met veel zwarte kleding of andere kleding van Paris Saint Germain :). Wat vind je van dit trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Competitie: Ligue 1
  • Sponsor: Qatar Airways
  • Beschikbaar in: senioren en kids

De voetbal trainingspakken zullen voor de wedstrijden te zien zijn langs de lijn en op de bank. Voor de promotie van de nieuwe pakken zijn het vooral de sterspelers waar de camera op in zal zoomen. Maak dus vandaag nog je PSG voetbalkleding compleet met dit schitterende trainingspak en ga los op de training. Je kunt ook eens langs een Nike PSG tenue kids 2022-2023.

Je kunt een sweater trainingspak bestellen voor kinderen en senioren! Ook kan je een trui en trainingsbroek ook los bestellen.

Het Paris Saint-Germain trainingspak zwart met geel 2023/24 is ontworpen door Jordan. Net zoals de voorgaande jaren heeft het sportbedrijf uit Amerika alle kleding onder handen genomen. Zoals te zien op de afbeelding is het pak volledig uitgekomen in de zwarte kleur. Op de linkerborst zien we, zoals wel vaker het logo van de club uit Parijs en het Jordan logo. Om het Nike trainingspak lekker koel te houden wanneer je het draagt, is deze voorzien van de bekende Mesh panelen. Hierdoor komt er genoeg lucht doorheen om op die manier je lichaamstemperatuur constant te houden.

Jordan PSG Trainingspak Vaporknit Zwart 2023-24

Naast het feit dat de 2 pakken in de Ligue 1 te zien zullen zijn tijdens de thuiswedstrijden en de uitwedstrijden, zal het pak natuurlijk ook weer in Europa zichtbaar zijn. Zoals we gewend zijn van de club is de voetbalkleding weer ontworpen met de uiterste zorg en voorzien van een sublieme kwaliteit. Verder biedt het pak voldoende bewegingsruimte zodat je fanatiek in je sport en activiteiten kunt opgaan. Hier bestel je ook gelijk een compleet Nike Paris Saint Germain thuistenue 2022-2023.

  • Ligue 1, Champions League
  • Trainingspakken en kleding
  • Mesh-panelen
  • Nike Vapor
  • Dri-Fit materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *