Nike PSG Tenue Kids 2022-2023

nike psg tenue kids 2022-2023Je kunt hier het Nike PSG tenue kids 2022-2023 bestellen. We hopen op een geweldig seizoen van Paris Saint Germain. Het zal vooral samenhangen met de Champions League. Denk jij dat ze een kans maken op de beker met grote oren? Het Parc des Princes zal het decor zijn van dit thuistenue.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren

Deze is zoals gezegd ontworpen voor kinderen. Welke maten zijn beschikbaar voor kinderen? De beschikbare maten voor kinderen zijn boys XS tot boys XL. XS is voor kids vanaf 6 jaar en XL tot 16 jaar. Ga hierboven snel voor deze of andere kleding van PSG. Kies ook eens voor het Mbappe Frankrijk WK thuisshirt 2022-2023.

Deze kan dus zelf worden samengesteld bij onze aanbieder. Wie is dan de kledingsponsor van Paris Saint Germain? Nike voorziet PSG van prachtige kleding. Wat is een voordeel van het kledingmerk Nike? Je voetbalkleding is voorzien van Dri-Fit materiaal. Wat doet Dri-Fit materiaal? Het zorgt voor frisse kleding en brengt extra verkoeling met zich mee. Waarom kost een voetbaltenue kinderen meer dan voor mini? Het betreft hier prijsafspraken tussen Nike en de aanbieders. Kan ik een tenue laten bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om een voetbaltenue te bedrukken. Ga voor het Paris Saint Germain tenue junior 2022-23 voor iets oudere kinderen.

Nike PSG Tenue Kids 2022-2023

Een Paris Saint Germain tenue kinderen 2022/23 is leuk om cadeau te geven maar ook leuk om aan jezelf te geven. Wens je liever een senioren maat? Bekijk dan in de toekomst een Paris Saint Germain voetbaltenue senioren. Waar zal deze worden gedragen? In het Parc des Princes. Het voetbaltenue zal te zien zijn in alle thuiswedstrijden. Ze gaan uiteraard voor de competitiewinst in de Ligue 1. Spelen ze Champions League? De club uit Frankrijk is 1ste geworden en speelt dus in de Champions League. Deze gaan we ook nog zien in de Franse beker. We wensen je vanaf hier heel veel plezier met het prachtige tenue.

  • Paris Saint-Germain kleding
  • Parc des Princes
  • Ligue 1 en Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *