Nike Paris Saint Germain Uittenue 2023-2024

nike paris saint germain uittenue 2023-2024Een wit shirt met short en kousen voor het Nike Paris Saint Germain uittenue 2023-2024. Je ziet in het midden Qatar en het broekje lijkt een andere kleur. Het is dezelfde wit maar het is vertekend.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, junior, dames, heren
  • Sterspeler: Mbappé

Het tenue is al vergeleken online dus je shopt hierboven de beste op prijs en beoordeling. Deze is dan dus verkrijgbaar voor kids, kinderen, junioren maar ook als los uitshirt. Een uittenue is gemaakt met een standaard pasvorm en 100% polyester. Je kunt in iets kleinere maten het Nike PSG tenue uit kids wit 2023-2024 bestellen.

PSG gaat dit seizoen niet de finale van de Champions League halen – VSD

Een Nike PSG wit uit tenue 2023/24 bestaande uit het uitshirt, voetbalshort en kousen. Dat hebben we al genoemd maar het kan maar duidelijk zijn. Je kunt het uitshirt en broekje laten bedrukken. Verder is het tenue ontworpen door Nike met Dri-FIT technologie in combinatie met de mesh-panelen. Dit zorgt voor verkoeling en perfecte lichaamstemperatuur. Maak je klaar of kies een los Nike Paris Saint-Germain uitshirt 2023-2024.

Nike Paris Saint Germain Uittenue 2023-2024

Voor kinderen is het tenue er voor 6 jarige tot 16 jaar. De senioren zoals hier afgebeeld is vanaf 16 jaar tot XXXL. We zijn benieuwd naar de uitwedstrijden vooral in de Champions League maar ook in de Ligue 1. Een bedrukking is dus mogelijk en Mbappe zien we verreweg het meest verschijnen. Liever andere sterren? Kies deze dan als je het shirt in de winkelwagen doet. Uiteraard is het ook mogelijk om de artikelen los te bestellen. Maak je klaar voor een opbouwseizoen voor de club uit Parijs.

  • PSG voetbalelftal
  • Uitkleding wit
  • Nike Dri-FIT technology
  • 100% polyester / mesh-panelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *