Nike Paris Saint-Germain Uitshirt 2023-2024

nike paris saint-germain uitshirt 2023-2024Koop hier het Nike Paris Saint-Germain uitshirt 2023-2024 welke hangt in onze fanshop. Je kunt de voetbalshirts krijgen in kids, heren en dames maten. Wij hopen om nog een aantal helden maar Gonçalo Ramos en Ekitiké zijn alvast binnen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en dames
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Het uitshirt is de nieuwkomer in de top 10 voetbalshirts. Het gaat dan overigens wel op de uit varianten  maar deze is wel king. De uitshirts zijn laatste tijd wel oké en in verschillende kleuren te verkrijgen. Overigens hebben we witte kleur een paar seizoenen geleden ook al gezien. Niet dat het uitmaakt maar dit wilde we je even meegeven. Shop hierboven snel het voetbalshirt en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis.

Een voetbalclub welke gefocust is op het winnen van de Champions League. Wanneer gaat dit gebeuren denken jullie?

Het shirt heeft een fantastisch design. Alhoewel dat zeggen wij maar misschien vind jij deze wel honds lelijk. In het midden uiteraard Qatar Airways. De sponsor waar alle duku ook vandaan komt ;). We gaan deze zien in de uitwedstrijden van de club. De traditionele blauwe en rode kleur is dan ook terug te vinden in het midden. Het Nike logo vind je terug op de rechterborst en club logo op de linker. Je kunt het shirt vandaag nog bestellen. Kies hier ook voor het Nike PSG shirt uit wit kids 2023-2024.

Nike Paris Saint-Germain Uitshirt 2023-2024

Het voetbaltenue kan compleet worden gemaakt met short en kousen. Ga voor een nieuweling of bedruk Neymar of Mbappe bijvoorbeeld. Het witte voetbalshirt gaan we zien in de Champions League en Franse competitie. De club ligt in Parijs en dat geeft toch extra druk. Het shirt uit is natuurlijk geweldig door de toffe sponsor. Shop snel de kleding bij onze betrouwbare aanbieders. Maak je klaar voor een nieuw seizoen topvoetbal, hopen we ;).

  • PSG shirts
  • Nike voetbalkleding
  • Dri-FIT | 100% polyester
  • Diverse maten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *