Robey NEC Nijmegen Shirt Thuis Kids 2023-24

robey nec nijmegen shirt thuis kids 2023-24

Hier kan je het Robey NEC Nijmegen shirt thuis kids 2023-24 kopen. In de fanshop hebben we de kleding met een normale pasvorm. Een voetbalshirt, trainingspak en tenue is beschikbaar. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Eredivisie voetbal.

direct bestellen vsd
  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, kinderen & volwassenen
  • Sponsor: Klok groep

Deze met hoofdsponsor “Klok groep” is niet in onze winkel. Een Robey shirt met een geweldige technologie voor een fris en heerlijk gevoel. Het N.E.C. shit thuis rood met groen in kids, kinderen, junioren en S, M, L, XL & XXL. Eigenlijk dus voor iedereen wel te verkrijgen. Je kunt hier ook direct het Robey NEC Nijmegen uitshirt 2023-2024 bestellen als je toch bezig bent.

De club uit Nijmegen komt in het linker rijtje aan het eind van het seizoen – VSD

Deze is ontworpen omdat het groen / rode altijd pronkt in het stadion. Het uitshirt is dan veel meer grijs met een paar accenten. Volgens de UEFA regels moeten de shirts op een dusdanige manier verschillen. Waarom zijn de N.E.C. voetbalshirts zo goedkoop? Robey voetbalkleding is betaalbaar voor iedereen en dat willen ze zo houden. Het club logo zien we natuurlijk weer pronken op het voetbalshirt. We hebben in de N.E.C. store naast de shirts, trainingskleding en trainingspakken ook sjaals, pennen, voetballen en ga zo maar door.

Robey NEC Nijmegen Shirt Thuis Kids 2023-24

Deze is dus met een prachtige, eigenlijk standaard kleur ontworpen. De kledingsponsor staat keurig aan de linkerkant. Deze heeft verder een standaard pasvorm en is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het voetbalshirt is te verkrijgen voor jong en oud en is ideaal om in te trainen. In de Eredivisie en KNVB beker gaan we deze zien. Eigenlijk altijd tijdens de thuiswedstrijden. Je kunt hier ook direct het Robey NEC Nijmegen thuisshirt 2023-2024 bestellen.

  • Naam: Nijmegen Eendracht Combinatie
  • Robey voetbalkleding
  • Standaard pasvorm | 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *