Spelers voetbalshirts met naam

Koop hier de spelers voetbalshirts met naam 2024-2025 | Landen & club shirts bedrukt met naam en nummer |

spelers voetbalshirts met naam

Spelers Voetbalshirts met Naam

spelers shirts 2018-2019

Koop hier de spelers voetbalshirts met naam 2024-2025 die wij aanbieden. Je kunt denken aan de populairste voetballers van dit seizoen. Wanneer grote transfers worden gedaan door topclubs is het altijd leuk om voetbalshirts bedrukt aan te bieden. De spelers voetbalshirts met naam en nummer bestaan uit voorbedrukte voetbalshirts bij de diverse aanbieders. Een populair voetbalshirt is bijvoorbeeld van Messi, Virgil van Dijk en Memphis Depay. Memphis zit nu bij Atletico Madrid. Messi & Ronaldo zijn allebei naar een vage competitie en toch blijven ze populair. De grote helden van vroeger zoals Pirlo worden in mindere maten aangeboden maar wel het populaire Copa shirts zoals No Pirlo No Party. Uiteraard zullen we de lijst nog gaan uitbreiden met opvallende voetballers op de velden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Lord Bendtner die dagelijks in het nieuws is.

De spelers voetbalshirts met naam 2024 bestaan uit de nationale voetbalshirt en de voetbalshirts van de club. Het kan voorkomen dat niet alle drie de voetbalshirts worden aangeboden maar de aanbieder heeft ze in bijna alle gevallen wel. De totaal prijs bestaat uit het voetbalshirt, de bedrukking van naam en rugnummer en een eventuele badge van de betreffende divisie. Deze worden in diverse maten aangeboden. Voetbaltenues van Ronaldo en Messi worden zelfs in babymaten aangeboden.

Bedrukking van Club en Landen Tenues

Deze hebben verder nog een sponsor, clublogo en kledingmerk logo op het shirt. We proberen de lijst van voetballers shirts zo up-to-date mogelijk te houden. Je kunt via Unisportstore zelf een speler selecteren, achter de naam staat dan of het een originele bedrukking betreft. We kiezen in veel gevallen voor deze aanbieder omdat het de goedkoopste is en met originele bedrukking. Let nog wel op of een competitiebadge wordt meegeleverd. Staat jouw sterspeler of favoriet niet in de lijst spelers shirts? Neem dan gerust contact met ons op of laat een bericht achter onder de post.