Ronaldo Thuisshirt WK Portugal Kids 2022-2023

ronaldo thuisshirt wk portugal kids 2022-2023Koop hier het Ronaldo thuisshirt WK Portugal kids 2022-2023 in onze voetbal fanshop te verkrijgen in 122 cm tot 170 cm. Boys XS tot Boys XL wil zeggen vanaf 6 jaar tot 16 jaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK 2022 en EK 2024
  • Kleuren: rood, groen, goud
  • CR7 voetbalkleding!

Deze is natuurlijk populair omdat we het over 1 van de beste voetballers ter wereld hebben. Een geweldige voetballer die samen met Portugal het EK op zijn naam heeft geschreven. De vervangers staan al klaar maar daar later meer over. Komen ze er bovenop, nu CR7 bijna gaat stoppen?

CR7 wordt met gemak topscoorder van World Cup 2022 – VSD

Deze is dus te verkrijgen vanaf 6 jaar. Liever een tenue voor nog jonger bekijk? Ga dan door naar een Portugal tenue minikit 2018-2019. Het Portugal voetbalshirt kids is ontworpen door Nike met een prachtige rode kleur en over de schouders een iets donkerdere kleur. Het Portugese voetbalelftal logo pronkt op de linkerborst. We hebben het nog niet eerder gezien maar een bedrukking van het Portugal thuisshirt wil zeggen een nummer voor een achter.

Ronaldo Thuisshirt WK Portugal Kids 2022-2023

Cristiano Ronaldo met zijn eigen voetbalschoenen heeft het niet makkelijk bij Manchester United maar Portugal is toch nog een ding. We zijn benieuwd hoe ver het land gaat komen tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2022. In de CR7 store de prijzen van zijn shirt in kids variant. Bekijk in onze voetbalshop ook eens meer kleding. Meer weten van Ronaldo?

Volg CR7 hem via Twitter Ronaldo, CR7 Facebook en Instagram C. Ronaldo.

Het Portugal Ronaldo shirt kinderen gaan we als eerste weer zien tijdens de FIFA World Cup 2022 in Qatar. Het Portugese team onder aanvoering van Cristiano Ronaldo gaat proberen favorieten zoals Frankrijk, Spanje, Engeland, Brazilië, Argentinië en België een stap voor de zijn. Voor het land is het in ieder geval te hopen dat hij in zijn beste vorm is. Het thuisshirt voor kinderen is ideaal voor de training of tijdens het voetballen op de pleintjes. We wensen je veel plezier met dit thuisshirt of kies het Portugal Cristiano Ronaldo uitshirt 2022-2023.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Rugnummer: 7
  • Portugees voetbalelftal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *