Cristiano Ronaldo Portugal Thuisshirt 2022-23

cristiano ronaldo portugal thuisshirt 2022-23CR7 in Portugal voetbalshirt variant met het Cristiano Ronaldo Portugal thuisshirt 2022-23. Een voetbalshirt die we veel en lang nog voorbij gaan zien komen. De steraanvaller is nog steeds actief en het meest gewilde shirt. Een grote man met ook eigen CR7 voetbalschoenen en meer voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Voetbalshirts van het Portugese Elftal zijn altijd wel populair. Uiteraard is het populairste Portugal C.Ronaldo thuisshirt 2022/23 aanwezig in de store. Ga hierboven voor het voorbedrukte voetbalshirt in het rood met groen en een gele bedrukking. Je kunt bij ons dus helemaal los met de diverse kledingstukken en alles van deze held. Deze is uitgekomen tegelijk met het Portugal Cristiano Ronaldo uitshirt 2022-2023 in de store.

Portugal is Europees Kampioen geworden op het EK 2016. Ronaldo moest helaas al snel het veld verlaten in die finale.

Als we het hebben over een Portugal shirt valt altijd de naam van Cristiano Ronaldo. Een Cristiano Ronaldo shirt gaan we zien tijdens de FIFA World Cup 2022 in Qatar tot het EK voetbal 2024. Daartussen nog oefenwedstrijden en kwalificatie interlands. We zijn benieuwd hoe lang hij nog mee gaat met de toernooien. Een gouden bedrukking is daarom wel op zijn plek. We hopen weer op een mooi toernooi voor Portugal. Hoe ver denk jij dat het Portugese voetbalelftal gaat komen?

Cristiano Ronaldo Portugal Thuisshirt 2022-23

 Via social media houden we in de gaten wat de voetballers aan het doen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de Instagram van deze held om mee te leven richting te grote toernooien. Ronaldo speelt natuurlijk iets minder bij Man U voordat hij kan starten bij het Portugese voetbalelftal. Je kunt ook een compleet thuistenue bestellen van deze baas. Ga dan voor de voetbalbroekjes en kousen. RONALDO 7 achterop het voetbalshirt laten bedrukken voor een echte ervaring. Heel veel plezier met het Portugal CR7 C.Ronaldo shirt thuis. Bekijk in de shop van Voetbalshirtsdirect.nl ook eens de nieuwste CR7 voetbalschoenen en meer kleding.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Bijnaam: CR7
  • Portugees voetbalelftal
  • Rugnummer: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *