Belgie Uitshirt Kevin de Bruyne 2022-2023

belgie uitshirt kevin de bruyne 2022-2023Koop hier het Belgie uitshirt Kevin de Bruyne 2022-2023 van de Rode Duivels. Shop ook bijpassende Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen en ga als de Kev naar de training. In de store ook het Belgie Kevin de Bruyne WK thuisshirt 2022-2023 om de twee varianten maar even naar boven te halen. Welke vind je mooier: het gele uitshirt of rode thuisshirt met bedrukking?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Een Kevin de Bruyne uitshirt Rode Duivels met rugnummer 7 in het zwart. Voetbalshirts van het Belgische nationale team kunnen worden bedrukt met alle sterren. Deze man maakt een geweldige tijd door en is de absolute ster van Manchester City. Zoek je bijpassende voetbalschoenen? Ga dan voor de Nike Rising Fire Mercurial Superfly. Een bedrukking in het zwart en te verkrijgen voor kinderen en senioren. adidas voetbalkleding is voorzien van Clima-cool technologie en de bekende logo’s. Opvallend is het nummer wat bij een internationaal voetbalshirt ook aan de voorkant wordt bedrukt. Shop ook het bijpassende Belgie WK presentatiepak of andere kleding.

  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen
  • Bedrukking met naam en nummer
  • EK 2024 tot kwali WK 2026

Flag: Belgium on Google Android 11.0 December 2020 Feature Drop

Belgie Uitshirt Kevin de Bruyne 2022-2023

Een opvallend wit voetbalshirt voor de wedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal 2022. In de naam zie je ook het jaar want de gehele kwalificatie van het EK voetbal 2024 zal ook in dit voetbalshirt plaatsvinden. Je kunt de voetbalshirts landen ook kopen met bedrukking van de grote sterren. De aanvallende middenvelder wil belangrijk zijn voor het elftal en het liefst naar de finale schieten. We hopen op een prachtige WK voetbal 2022 met de sterren van het Belgische voetbalelftal. Mocht je niet kunnen kiezen? We hebben ook het De Bruyne Manchester City thuisshirt 2022-2023.

  • Sterspeler: Kevin de Bruyne
  • Rugnummer 7
  • Positie: middenvelder
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *