Voetbalshirt Bedrukken | Voetbalshirts

voetbalshirt bedrukkenEen voetbalshirt bedrukken kan steeds mooier en sneller. De bedrukking op de afbeelding is voor het thuisshirt 2017-2018. Nu denk je misschien waarom wij de voetbalshirt met naam bij Unisportstore hebben geselecteerd?

direct bestellen vsd

Bij Unisportstore zijn de bedrukking origineel en dus €20,00. Wij houden ons bezig met origineel en dus vergelijken wij de prijzen van originele sportshirts bedrukken. Initialen op een trainingspak bedrukken? De kosten zijn €4,95 voor initialen of een nummer. Het voetbalshirt al in huis maar toch willen bedrukken? Uiteraard is dat geen probleem. Zie de prijzen in de tabel om het verhaal wat overzichtelijker te maken en laat zo goedkoop mogelijk je voetbalshirt bedrukken.

Voetbalshirt Bedrukken

Naast een voetbalshirt bedrukken, sportkleding bedrukken waaronder trainingspakken kan je ook een eigen voetbalschoen ontwerpen. Het personaliseren van voetbalschoenen bestaat uit een vlag en korte naam. De kosten van Nike voetbalschoenen ontwerpen of adidas voetbalschoenen ontwerpen zijn bij alle aanbieders €10,00. Sportshirts bedrukken van een heel team kan ook bij onze aanbieders. Het is natuurlijk fantastisch om bijnamen achterop het voetbalshirt te hebben tijdens wedstrijden. Voetbalshirts met naam en nummer kunnen gemakkelijk worden gecreëerd. In het kort:

 • Voetbalshirt bedrukken of Sportkleding bedrukken
 • Trainingspakken met initialen of letters
 • Voetbalschoenen ontwerpen met vlag en naam
 • Teamshirts met naam en nummer

Voorbeelden van bedrukte voetbalshirts vind je in onze spelerslijst. Het betreft hier de meest populaire voetballers nationaal en internationaal. Populaire bedrukte voetbalshirts zijn Ronaldo, Messi en Paul Pogba. Heb je nog vragen of verbeteringen? laat het ons gerust weten via info@voetbalshirtsdirect! Vind je het leuk om ons te volgens of de nieuwste voetbalshirts te zien volg ons dan op Facebook, Twitter of Google+.

2 Reacties

 1. Beste heer/mevrouw,

  Is het mogelijk dat ik mijn eigen voetbalshirt opstuur en deze door u laat bedrukken met mijn eigen lettertypen en afbeelding?

  Groet,

  Thomas

  • Beste Thomas,

   Hartelijk dank voor je reactie. Je kunt de vraag neerleggen bij de partijen voetbalshop.nl of Unisportstore.nl!

   Beide aanbieders zorgen voor een officiële bedrukking! Verder kan je serieAstore.nl vragen voor een niet-originele bedrukking!

   Hopende je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

   Gr,

   Voetbalshirtsdirect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *