Paris Saint Germain Mbappe Thuisshirt 2022-2023

paris saint germain mbappe thuisshirt 2022-2023Je kunt hier het Paris Saint Germain Mbappe thuisshirt 2022-2023 bestellen. Een blauw voetbalshirt van PSG is niet uniek maar het is wel een ander soort blauw. Deze shirts bedrukt zijn beschikbaar voor de kleinste fans maar ook voor dames en heren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Normale pasvorm | 100% polyester
  • Bedrukking met naam en nummer

Wat een geweldenaar is die Kylian Mbappé Lottin. Het is niet gek dat hij vaak achterop voetbalshirts wordt bedrukt. Deze ster spits is nog steeds erg jong maar laat nu al zien van wereldklasse te zijn. Hij heeft zelfs op jonge leeftijd het WK al gewonnen. Kies hierboven snel dit shirt en bedruk deze in de winkelwagen.

De ster Kylian gaat net als Messi 5x een ballon D’or winnen in de toekomst.

Hij is voor een klein bedrag van 178 mln overgenomen van Monaco. Je kunt hier ook voor de Champions League het Paris Saint Germain Mbappe voetbalshirt zwart 2023-24. Hij zal zijn kunstjes laten zien in de spits. Een shirt is gewoon een Nike ontwerp. Je kan dus heerlijk trainen in de voetbalkleding van deze baas.

Paris Saint Germain Mbappe Thuisshirt 2022-2023

Een voetbalshirt met een normale pasvorm. Dit thuisshirt voor het komende seizoen is een beauty. Wat vind jij tot nu toe van de Franse club. De kenmerkende teamdetails zijn allemaal zichtbaar zoals de bekende logo’s maar natuurlijk ook de clubkleuren. Let op: het shirt wordt in sommige gevallen geleverd zonder sponsorbedrukking. Je kunt hier ook het nieuwste Mbappe PSG tenue minikit baby 2023-24 bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *