adidas FC Bayern Munchen Donker Trainingspak 2023-24

adidas fc bayern munchen donker trainingspak 2023-24Scoor hier voor het nieuwe Bundesliga seizoen het adidas FC Bayern Munchen donker trainingspak 2023-24. Je kunt ook thuistenues, trainingskleding, Europese wedstrijdshirts en t-shirts selecteren via de button hieronder die gelijk naar Voetbalshop.nl gaat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • 1/4 zip rits voor extra dekking
  • Beschikbaar in: kids, vrouwen junior en heren

Zoek je kleding wat hier perfect bij past? Je kunt nog het adidas Bayern Munchen 3de shirt zwart 2022-2023 bestellen of andere kleding. Als we kijken naar de FCBM trainingspakken dan behoren deze tot de best lopende voetbalkleding. Tijdens de thuiswedstrijden en uitwedstrijden kunnen we genieten van de Bayern Munchen trainingspakken 2023/24. Shop het trainingspak voor de beste prijs bij Voetbalshop.nl.

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met de extra comfortabele trainingspakken en presentatiepakken 🙂

Je kunt deze ook dit seizoen natuurlijk weer voor kinderen bestellen. Een trainingspak voor kleinere hebben we in de maten 140, 152 en 164. Welke lengte je kind dus heeft, de juiste maten zijn altijd te koop. Zeker wanneer zijn of haar verjaardag er aankomt zijn dit de cadeaus met een mooi prijskaartje waar iedereen erg blij mee zal zijn. Je kunt dus al eerste op de voetbaltraining of wanneer je gewoonweg gaat buitenspelen op een van de voetbalveldjes in de buurt een pak dragen.


FC Bayern Munchen Trainingspakken

De Duitse sportgigant adidas heeft het pak weer voor haar rekening genomen. adidas is al jaren de producent is van de club kleding. Het merk heeft voor dit seizoen behoorlijk geïnvesteerd in het binnenhalen van andere Europese clubs. Zo is adidas bijvoorbeeld de producent voor het Manchester United en het Juventus thuisshirt 2019-2020. Je kunt in de shop ook een los FC Bayern trainingsjack bestellen.

Als we inzoomen op het trainingspak dan zien we op de linkerborst de 4 rode sterren en het Bayern logo. Op de rechterborst is het adidas logo. Daarnaast heeft het trainingsjack een rits wat erg lekker is zodat je eenvoudig het jasje aanschiet en ook makkelijk half open kunt doen. Wanneer je het hele Bayern tenue graag compleet wilt hebben, dan klik je op de button en kom je in de complete shop!

adidas FC Bayern Munchen Donker Trainingspak 2023-24

Het Bayern Munchen trainingspak heeft ook nog eens een trainingsbroek welke mooi past bij het jasje. De broek heeft een zwarte basiskleur met de bekende adidas strepen. Door de jarenlange samenwerking met adidas is het gehele pak voorzien van het Climacool systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. Wanneer je dus op het voetbalveld staat, zal het trainingspak dus altijd droog op de huid blijven aanvoelen.

Na het kampioenschap van vorig seizoen zal ook dit jaar Bayern weer terug te zien zijn in de Champions League. Daarnaast wonnen ze ook nog de beker. Het zal dus voor elke voetballiefhebber weer genieten worden om de club in actie te zien op het Europese toneel. Ter promotie van het nieuwe FC Bayern Munchen trainingspakken zullen de grote sterren van het team veelvuldig in beeld gebracht worden. Ga los met dit trainingspak of kies een adidas Bayern Munchen hoodie trainingspak 2023-24 :).

  • Officieel Bayern Munchen Shop artikel
  • Bundesliga – Champions League
  • Seizoen 2022/2023
  • adidas voetbalkleding
  • Climacool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *