adidas Bayern Munchen Trainingspak Presentatie 2022-23

adidas bayern munchen trainingspak presentatie 2022-23Het adidas Bayern Munchen trainingspak presentatie 2022-23 in onze shop. Deze heeft een standaard pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Deze is in de kleuren van wit en donker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Seizoen: 2022/2023
  • Kleuren: rood en blauw
  • 100% Polyester

Deze wordt ook wel BM pak genoemd in onze store. Een unieke rode kleur gaan we terug zien in de Champions League en Bundesliga. We verwachten weer veel van FC Bayern in de Champions League vandaar deze prachtige lijn trainingspakken adidas. In onze voetbalshop ook het adidas FC Bayern trainingspak blauw 2022-2023 om lekker te kunnen afwisselen.

Hier weer een nieuw trainingspak met witte en zwarte kleuren. Je kunt deze ook bedrukken met de ex Eredivisie spelers.

adidas voetbalkleding gemaakt met een Clima-cool technologie voor thuis of de training. De trainingspakken voetbalclubs zijn populair in het straatbeeld. Wens jij het pak in je kast? Deze kan worden besteld bij onze betrouwbare aanbieder. Net als Mazraoui, De Ligt of Gravenberch en de andere sterren het trainingspak? Deze kan worden besteld voor kids, kinderen en junioren maar ook in de maten S, M, L, XL en XXL.

adidas Bayern Munchen Trainingspak Presentatie 2022-23

Het adidas FC Bayern Munchen trainingspak in het rood is te zien tijdens de wedstrijden in de Champions League. Een trainingspak wordt gedragen tijdens de warming-up of reis naar de wedstrijd. De grote namen van Bayern gaan we dus zien in deze. Bekijk snel waar jij het trainingspak voor de beste prijs kunt krijgen of volg ons op Facebook voor de nieuwste acties.

  1. De club gaat ver komen in de Champions League met dit geweldige team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *