Voetbaltenues 2023-2024

Je shopt hier de thuistenues en kleding | Voetbaltenues 2023-2024

Voetbaltenues 2023-2024

voetbaltenues 2023-2024Voetbaltenues 2023-2024 geeft je een inzicht in alle complete voetbaltenues. Elke voetbalclub is verplicht om in ieder geval een thuis tenue en uit tenue te samenstellen. Het thuis tenue bevat in alle gevallen de clubkleuren. Het uit tenue bevat vaak een totaal andere kleur om misverstanden te voorkomen. Een club die behoort tot de top van Europa heeft in veel gevallen ook een derde tenue tot zijn/haar beschikking. Het zijn voetbaltenues 2023-2024 die alleen in de Europa League of Champions League worden gebruikt. Het is ook mogelijk om achterop alle voetbaltenues een naam van een sterspeler te plaatsen. Je kunt natuurlijk ook voor je eigen naam gaan.

Goedkope voetbaltenues online kopen? De voetbaltenues 2023-2024 bestaan ten alle tijden uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalkousen. Je hebt nu de keuze dus uit losse elementen of een volledig tenue in 1x. De tenues zijn ontworpen in samenwerking met het kledingmerk. Tenues voetbal kopen kan zoals gezegd in 1x of je stelt een voetbaltenue zelf samen. Het merendeel van de voetbaltenues 2023-2024 zijn ontworpen door Nike, adidas en Puma. Een kledingmerk heeft ieder zijn eigen ontwerp. Zo ontwikkelt Nike deze met een Dri-Fit technologie. adidas heeft een Clima-cool technologie toegepast en Puma maakt gebruikt van een Dry-cell technologie. Uiteraard komt het vaak op hetzelfde neer. De FIFA heeft strenge regels betreffende de kleuren.

De kledingmerken zien we ook in verschillende kleuren terug op het voetbalshirt en broekje. Naast de senioren dus ook diverse tenues voetbal kids. Een unieke lijn voetbaltenues is bijvoorbeeld “Built for Brilliance”. Het heerlijk is dat de kleinere onder ons kunnen genieten van alle voetbaltenues kids en de ouderen van de senioren tenues. De clubs die hebben meegewerkt aan deze lijn zijn Juventus, Inter Milan, Paris Saint Germain, Galatasaray, Manchester City en Barcelona. Een aantal unieke voetbaltenues 2023-2024 zijn het Real Madrid tenue en het Manchester United tenue 2023/24. Het is een ontwerp met kleuren die nog nooit eerder is gebruikt. Het logo van iedere voetbalclub zien we terug op het voetbalshirt en het voetbalbroekje.

  • Voetbaltenues uit & thuis
  • Thuisshirts, kousen en voetbalbroekjes