Nike Chelsea Uittenue Wit 2019-2020

nike chelsea uittenue wit 2019-2020Koop hier het Nike Chelsea uittenue wit 2019-2020 samen met de nieuwste trainingspakken voorzien van een klasse design. Je kunt je winkelwagen dus lekker vol gooien me de nieuwste kleding. Wanneer draag jij een compleet voetbaltenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Nike Dri-FIT kleding

Naast het Chelsea tenue uit ook in het bezit van het trainingspak? Dan ben je aardig op weg om volledige in het blauw met wit voor de televisie plaats te nemen. Het uit tenue Chelsea bestaat uit het uitshirt, voetbalshort en de sokken. Bestel je de kleding bij Unisportstore dan worden ze binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd :).

Chelsea moet minimaal 1 prijs zien te halen dit seizoen

Het Chelsea tenue voor de uitwedstrijden is voor dit jaar uitgekomen met een witte basiskleur. Deze kleur wordt op haar beurt weer afgewisseld door blauwe accenten. Zo vinden we het Nike logo op de rechterborst en het club logo op de linker borst. In het midden staat weer de sponsor Yokohama. Je kunt dus voor 1 geheel gaan als je een set van 3 artikelen koopt. Ga ook eens langs een Nike Chelsea trainingspak zwart 2023-2024.

Nike Chelsea Uittenue Wit 2019-2020

Als we kijken naar het Nike Chelsea tenue uit is deze ontworpen in samenwerking met Nike. Het gehele Chelsea tenue is dus voorzien van het hoogwaardige Dri-FIT materiaal. Door dit materiaal wordt het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Zo zal het voetbaltenue dus ten alle tijden lekker droog een comfortabel aanvoelen. Je kunt zelf ook lekker combineren door het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 erbij te bestellen.

Binnenkort langs Stamford Bridge?

Je kunt bij ons dus ook een voetbalreis boeken. Ga voor het uittenue of kies het thuistenue. Beide tenues zullen dit seizoen worden gedragen in de Champions League. Je kunt een voetbaltrip als cadeau geven of kies voor losse tickets. Onze partner Forzavoetbalreizen hebben wij geselecteerd omdat wij hier goede ervaringen mee hebben. Ga voor topwedstrijden zoals Chelsea – Manchester United of Chelsea – Liverpool. Let op deze wedstrijden zijn wel duurder.

  • Naam: Chelsea football club
  • Nike voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Yokohama Tyres
  • Stamford Bridge, Londen
  • Opgericht: 1905
  • Premier League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *