Nike Chelsea Thuisshirt 2022-2023

nike chelsea thuisshirt 2022-2023Check hier het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 en bestel direct :). Je kunt het shirt dan morgen al in huis hebben. Lekker toch om in te trainen of om te dragen tijdens FIFA avonden. Wat vind je van het Stamford Bridge patroon op het shirt?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Stamford Bridge, Londen
 • Sterspelers: Werner en Kanté

We noemde net al even het stadion. Voor meer info verwijzen we je naar Wikipedia via de blauwe link: Stamford Bridge. Je kan ook zelf het stadion bezoeken die prachtig blauw zal kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Zal het een geweldig seizoen gaan worden? Je kunt het shirt bewonderen in de Barclays Premier League en de diverse cups in Engeland. Uiteraard kan je sterspelers als Ziyech en Kanté achterop je rug krijgen. In het Midden van het Chelsea voetbalshirt zal de aankomende 2 jaar 3 te zien zijn. Ga snel voor het shirt die we gaan zien om de schouders van de Engels voetbal liefhebbers maar ook bij kids op het schoolplein.

Nike Chelsea Thuisshirt 2022-2023

Als we kijken naar het verleden dan speelt de club al sinds de oprichting (1905) in het blauw. Het is ook niet gek dat de Chelsea FC als bijnaam “The Blues” heeft. De blauwe kleur op het shirt wordt marine blauw genoemd en wordt afgewisseld door witte accenten. Weet jij de naam van de hals op de afbeelding? Nike heeft in ieder geval een mooi ontwerp gekozen. Als we Nike horen denken we ook gelijk aan de Dri-FIT technologie. De Amerikaanse sportfabrikant ontwerp al jaren de meest uiteenlopende voetbaltenues. Het Nike logo is dan ook te zien in het wit op de linkerborst. Zoek je meer kleding van de club? Klik dan op de blauwe link: Chelsea. Zoek je een shirt die iets goedkoper is? Klik dan op het shirt van de beker: Nike Chelsea thuisshirt 2020-2021.

Flying high up in the sky, We’ll keep the blue flag flying high, From Stamford Bridge to Wembley, We’ll keep the blue flag flying high.

Ga jij voor dit unieke shirt met een patroon van de 4 kanten van Stamford Bridge? Een shirt zoals we nog nooit eerder hebben gezien. De redelijke nieuwe sponsor 3 vinden we terug in het midden. Nike zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur samen met de Dri-FIT technologie. Ga je sporten of ontspannen? Je voetbalshirt voelt altijd luchtig en comfortabel aan. Ga los in de shop en kies de kleding die bij je past ;).

Uniek Patroon op het Shirt

“The Blues” hebben een uniek voetbalshirt met contouren over het gehele voetbalshirt. Het is een patroon van het stadion en dat hebben we nog niet eerder gezien. Je zal zeker opvallen tijdens de trainingen en wanneer je door de stad loopt. Vanzelfsprekend gaan we het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 zien op Stamford Brigde. Kies ook eens een Chelsea Hakim Ziyech thuisshirt 2022-2023. Wil jij als eerste de nieuwste voetbalshirts? Volg ons dan op Facebook of de andere Sociale kanalen.

 • Chelsea thuisshirts en tenues
 • In: kinderen, kids, vrouwen en heren
 • Sponsor: 3
 • Ziyech & Werner shirt
 • Premier League
 • Nike voetbalkleding
 • Dri-FIT technologie
 • Officieel Chelsea Fanshop artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *