Nike Inter Milan Thuisshirt 2022-2023

nike inter milan thuisshirt 2022-2023Koop hier het Nike Inter Milan thuisshirt 2022-2023 in het blauw en zwart. Wens je meer kleding van Internazionale? Ga ook eens langs het uitshirt of een trainingspak in de shop. Wat vind je van het nieuwe voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Internazionale voetbalshirts
  • Kleuren: zwart met blauw
  • Nike voetbalkleding

We vinden toch nog steeds het shirt terug op de 9de plek in de top 10 voetbalshirts 2021-2022. Eenshirt staat daarmee voor het eerste jaar onder het AC Milan thuisshirt. Bestel je vandaag het shirt nog dan heb je deze morgen al in huis :). Gaat Inter weer aansluiting vinden bij de absolute Europese top denk jij?

Inter heeft op elke linie een nieuwe speler nodig om mee te doen in de top – VSD

Nike heeft het voetbalshirt voorzien van een Dri-Fit Touch. De nieuwste Inter Milan shirts zijn ontworpen van 100% polyester en met een normale pasvorm. Op de linkerborst natuurlijk het FC Internazionale Milano logo. Het thuisshirt heeft een iets frissere uitstraling met de bijzondere felle kleuren. Je kunt alle kleding krijgen in de maten: junior, dames en senioren met een perfecte pasvorm. Je kunt ook je favoriete voetballer of eigen naam en nummer achterop laten bedrukken. Je kunt ook nog het oudere Mike Inter Milan zigzag shirt thuis 2020-2021 bestellen.

Nike Inter Milan Thuisshirt 2022-2023

Je kent de club misschien ook wel als Nerazzurri. In de beginjaren bestond de club (AC Milan en Inter Milan) uit één groep mensen. Beide voetbalteams gingen onder een eigen naam door omdat ze het niet eens werden over de regels. Het positieve van deze verhouding is dat beide clubs hetzelfde stadion delen.

Een hoogtepunt was de Champions League winst in 2010

De club heeft in het verleden 3 keer de Champions League omhoog mogen houden. De laatste keer was 2010 met veel oudere spelers en talenten zoals Balotelli en Sneijder. Wesley Sneijder was in bloedvorm waardoor ze ook nog eens de tripple won. Jose Mourinho had de leiding over de club uit Milaan. Als we nu kijken naar Internazionale dan zijn ze eindelijk weer bezig met een goed seizoen en dat zal ze een plek in Europa opleveren.

Official Inter Song – Pazza Inter Amala

Het team die de Champions League op haar naam wist te schrijven was inmiddels gemiddeld rond 35 jaar. Je ziet nu ook een heel ander team. Italiaanse voetbal is geliefd overal ter wereld en zelfs in Nederland nu het te zien is op Eurosport. In een stadion in Italië is het overigens niet te merken dat voetbal populair is. In het verleden hebben grote namen het FC Internazionale Milano tenue gedragen zoals: de killer, Marco Materazzi, Clarence Seedorf voordat hij naar AC Milan ging, Mario Balotelli, Ronaldo (Brasil), Roberto Carlos en Gabriel Batistuta om een paar helden te noemen.


Inter Milan Stadion

Het Giuseppe Meazza ook wel San Siro is de ene week blauw met zwart en andere week weer rood met zwart. Het stadion wordt gedeeld met AC Milan. San Siro kan iets meer dan 60.000 supporters kwijt. Het thuisshirt heeft de sponsor Digitalbits en niet meer Pirelli. We gaan de kleding zien tijdens de thuiswedstrijden in de Serie A en Italiaanse beker. Wens je een bezoek te brengen aan San Siro met Inter Milan tickets, overnachting en vlucht? Mail ons via info@voetbalshirtsdirect.nl en wij zoeken de beste prijs.

  • FC Internazionale Milano
  • Stadion: San Siro
  • Voetbalkleding / wedstrijdtickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *