Nike Inter Milan 3de Voetbaltenue 2022-23

nike inter milan 3de voetbaltenue 2022-23Je kunt bij ons het Nike Inter Milan 3de voetbaltenue 2022-23 kopen. Een uniek geel design met sponsor Digitalbits in het midden. Ja we weten het, het is nog steeds wennen zonder Pirelli maarja. Klik hieronder snel door naar de goedkoopste aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Voor heren, dames en kids

We gaan deze terug zien in de Champions League. De club draait weer geweldig mee na een aantal rustige jaren. Ze zijn door in de groepsfase van de Champions League en staan hoog in de competitie. Je kunt het tenue zelf samenstellen bij onze aanbieder. Het is dan mogelijk om de 3 items los in de winkelwagen te gooien. Liever alleen het shirt? Ga dan langs het Nike Inter Milan 3de shirt geel 2022-2023.

Nike Inter Milan 3de Voetbaltenue 2022-23

Deze is zoals je weet ontworpen door Nike. Dat is niet gek want dat was in de tijd van Wesley Sneijder al. Toch blijven we zeggen dat het Dri-FIT is hoe het wordt ontworpen. Dit zorgt voor een fris gevoel tijdens het rennen. Daarnaast zijn er nog wat mesh-panelen verdeelt over de kleding. Het zorgt ervoor dat vocht van de kleding afvalt en je dus lekker kan rennen. Voor de kleinere fans hebben we het Nike Inter Milan 3th minikit geel 2022-2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *