Nike Inter Milan 3de Shirt Geel 2022-2023

nike inter milan 3de shirt geel 2022-2023De zware wedstrijden in de Europa League met het Nike Inter Milan 3de shirt geel 2022-2023. Een bijzonder design met Nike in het geel uitgeschreven op de linkerborst.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Komt Inter weer terug aan de top?
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • Nike voetbalkleding
  • Sterren: Martinez & Barella

De club is een grote club in de Serie A. Trouwens niet alleen in de Serie A maar ook gewoon in Europa. Vroeger werden de shirts wereldwijd gedragen maar daar is in de loop van de jaren toch een afname ontstaan. Internazionale heeft toch nog veel volgers door de prijzen/bekers uit het verleden. De club uit Milaan is sinds de oprichting als enige nog nooit gedegradeerd naar een lagere klasse. De wedstrijden in de Champions League worden gespeeld in dit shirt of kies het Nike Inter Milan zigzag shirt thuis 2020-2021.

Een hele prestatie om meer dan honderd jaar op het hoogste niveau te spelen hoor je nog iedere week rond galmen door de Inter Milan supporters.

Het shirt zullen we vaak voorbij zien komen op televisie. Ze gaan nu verder in de Europa League maar wat een prestatie. De uitwedstrijden in de Italiaanse beker zullen ook worden afgewerkt in dit Internazionale voetbalshirt. Grote en bekende voetballers die het voetbalshirt in het verleden hebben gedragen zijn Dennis Bergkamp, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Namen die geen introductie nodig hebben. We zijn blij dat de club weer helemaal terug is.

Nike Inter Milan 3de Shirt Geel 2022-2023

Het shirt is ontworpen door Nike speciaal voor de Europese wedstrijden. Als jij een shirt mag bedrukken, welke naam zou je dan kiezen achterop? Je kunt denken aan Lukaku of Martinez om ff 2 nieuwe te noemen. De bekende voetbalshirts uit de lijn zagen we deze week eerder met het Manchester City en Galatasaray 3e shirt. De hele lijn staat bekende onder de noemer “Europese voetbalshirts 2022/23”. Wat vind jij van het 3rd shirt? Het klinkt als een variant van 538 met Maak ‘T Of Kraak ‘T.

https://gph.is/g/ZYl0qg3

Zijn er nog spelers die je graag naar Internazionale ziet komen?

Het Internazionale shirt Europees met een slimfit design. We willen je niet vermoeien maar noemen toch even Dri-fit. Het zorgt voor een droog gevoel en dat is toch lekker tijdens het sporten. Een voetbalshirt heeft dus een ideale pasvorm en zal altijd fris aanvoelen. Je kunt het voetbalshirt ook bedrukken voor een extra bedrag. Heb jij een speler die je helemaal geweldig vindt? Bedruk deze of kies je eigen naam. Steun Inter in de Coppa Italia, Champions League en de Serie A met het shirt.

  • Voetbalclub: Inter Milan
  • Bijnaam: Internazionale
  • Clubkleur: blauw
  • Dri-FIT en Slim-fit
  • Kledingmerk: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *