Home » Voetbal artikelen » Voetbal Trainingspakken

Voetbal Trainingspakken

Voetbal trainingspakken, presentatiepakken, hoodies, joggingspakken, sweaters en trainingskleding van Voetbalshirtsdirect ieder seizoen voor kids, junioren, dames en heren in onze voetbalshop. De trainingspakken worden gedragen voor een wedstrijd tijdens het warmlopen bijvoorbeeld. Tevens zien we de nieuwste trainingspakken clubs op de bank bij de reservebank maar ook tijdens een interview.

voetbal trainingspakken
Shop hier direct de trainingspakken voetbalclubs >>

Voetbal Trainingspakken

In onze shop hebben we de nieuwste voetbal trainingspakken van diverse clubs en landen. Grote clubs hebben zelfs een speciale Champions League trainingspak. De trainingspakken voetbalclubs in de shop worden over het algemeen uitgebracht door de grote kledingmerken als Nike, Adidas en Puma. De trainingspakken clubs zijn te verkrijgen in kids, junior en senior. Bekijk hieronder de populairste trainingspakken.

schalke 04 trainingspak 2017-2018Het Schalke 04 trainingspak 2017-2018 ideaal voor voetbalreizen Schalke 04 maar ook voor dagelijks gebruik. In onze voetbalshop ook losse trainingsjacks, sweaters of trainingsshirts. Schalke 04 trainingspakken ontworpen voor Adidas met een Clima-cool technology.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €79.99
Seizoen: 2017-2018
Partners: Voetbalshop
Adidas voetbal trainingspakken
Schalke 04 artikelen: Schalke 04 Fanshop

FC Bayern Munchen trainingspakken

bayern munchen trainingspak grijs 2017-2018FC Bayern Munchen trainingspakken in dit geval het Bayern Munchen trainingspak grijs 2017-2018 verkrijgbaar in kids, junioren, dames en kinderen. Shop in de Bayern Munchen shop ook wedstrijdshirts, trainingskleding, t-shirts en merchandise.

direct bestellen vsd
Bayern Munchen trainingskleding
Prijs vanaf €69.95
Partners: Voetbalshop
Adidas voetbalkleding
Overzicht: Trainingspakken

Manchester United trainingspak

manchester united trainingspakHet Manchester United trainingspak is in 2017 uitgebracht. Het pak ook te verkrijgen in kids en dames variant bestaande uit een wit trainingsjack en blauwe trainingsbroek. Shop naast de prachtige United trainingspakken ook eens trainingskleding zoals een trainingsshirt.

direct bestellen vsd
Man Utd trainingspakken
Prijs vanaf €69.95
Jaargang 2017
Adidas voetbalkleding
Overzicht: Trainingspakken

Nike PSG Trainingspak

nike paris saint germain trainingspak 2016-2017Het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2016-2017 is verreweg het meest populaire trainingspak. Nike heeft een aantal prachtige trainingspakken ontworpen voor PSG.

direct bestellen vsd
PSG Trainingspak
Aantal verkocht: 450.000
Prijs vanaf €99.95
Seizoen: 2016-2017
Partners: Unisportstore
Nike voetbalkleding
Overzicht: Trainingspakken

Het PSG trainingspak met de bekende kleuren zoals blauw maar ook te verkrijgen in het zwart. Een totaaloverzicht van de PSG trainingspakken vind je onder de knop bestel nu. Het Paris Saint Germain trainingspak gaan we terug zien in de Ligue 1, Franse beker en natuurlijk de Champions League. Het is nu mogelijk om hetzelfde trainingspak te dragen als bijvoorbeeld Cavani.

Ajax Trainingspak 2017-2018

adidas ajax trainingspak 2017-2018Het Adidas Ajax trainingspak 2017-2018 was wel te verwachten tussen de populaire trainingspakken. Het Ajax trainingspak is uitgebracht in een thuis en uit variant. Bekijk het overzicht in de Ajax shop.

direct bestellen vsd
Ajax trainingscollectie
Prijs vanaf €89,95
Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
Seizoen: 2017-2018
Partners: Ajax shop
Overzicht: Ajax fanshop

Een Ajax trainingspak 2017-2018 is niet alleen in Nederland populair maar wereldwijd. Een trainingspak Ajax wordt duizenden keer verkocht. Het Ajax trainingspak is ontworpen door Adidas met een Clima-cool technologie. We zullen het voetbal trainingspak vooral in de Amsterdam Arena tegenkomen.

Bayern Munchen Trainingspak

adidas fc bayern munchen presentatie trainingspak 2016-2017Het Adidas FC Bayern Munchen presentatie trainingspak 2016-2017 mag natuurlijk niet ontbreken in het overzicht voetbal trainingspakken. In onze Bayern Munchen shop in de kleuren rood, grijs en in verschillende Champions League trainingspakken.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €89,95
Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
Seizoen: 2016-2017
Adidas Trainingskleding
Overzicht: Trainingspakken

Het Bayern Munchen trainingspak is geweldig populair. Het trainingspak is ontworpen door Adidas. In onze FC Bayern shop staat vol met Bayern Munchen voetbalkleding. Het Bayern Munchen trainingspak 2017 is te verkrijgen in junioren en senioren maten.

Arsenal Trainingspak

puma arsenal trainingspak 2016-2017Het Puma Arsenal trainingspak 2016-2017 is op de markt gekomen met een rode basiskleur en een donkere kleur. Puma heeft weer gezorgd voor prachtige Arsenal trainingspakken. Bekijk het totaaloverzicht in onze Arsenal shop.

direct bestellen vsd
Arsenal Trainingspak
Prijs vanaf €99,99
Seizoen: 2016-2017
Partners: Voetbalshop
Sterspelers: Ozil en Sanchez
Arsenal Accessoires: Arsenal shop

Het Arsenal trainingspak is altijd als eerste uitverkocht. Een populair product voor de echte Arsenal fans. Wil een Arsenal belevenis meemaken in een Arsenal trainingspak? Bekijk dan eens een voetbalreis Arsenal. Een prachtig trainingspak voor jong en oud.

Barcelona Trainingspak

barcelona trainingspak oranje 2016-2017Het Barcelona trainingspak oranje 2016-2017 mag in de lijst van voetbal trainingspakken niet ontbreken. In onze Barcelona shop verschillende kleuren trainingspakken zoals blauw en zwart.

direct bestellen vsd
Barcelona trainingspak
Prijs €113,95
Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
Seizoen: 2016-2017
Nike Trainingskleding
Overzicht: Trainingspakken

Het overzicht trainingspakken geeft alle beschikbare trainingspakken weer. Voetbal trainingspakken vliegen over de toonbank dus je kunt in alle rust jouw keuze samenstellen. Het Barcelona trainingspak is te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Hetzelfde trainingspak als Messi, Neymar Jr. en Suarez het is mogelijk bij de verschillende aanbieders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *